Migranti dorazí ze západu. S hromadou peněz v kapsách. Našich peněz.

Obludnost a zkáza pro chudé země Evropské unie. Tedy i pro ČR. A to vše za naše peníze, o kterých se polovině obyvatel ani nezdá. 

Že nám Evropská unie otravuje životy již asi "milionem" nesmyslů, je realita. Je nám to sice nepříjemné, ale už jsme si na to "tak-nějak" zvykli. A nejde o život. Tedy zatím.

Ovšem to, co na nás Evropská unie chystá nyní, je o "level" výše. Tady začíná jít do tuhého a bez nadsázky je ve hře naše "bytí a nebytí".

Rodící se, obludný a naprosto vážně míněný plán Evropské unie spočívá v tom, že se direktivně přikáže všem členským zemím vyplácet uprchlíkům na celém území EU jednotná "sociální dávka". 

Současně, má dojít k přerozdělení uprchlíků ve výši "spravedlivého" poměru k počtu obyvatel v jednotlivých členských zemí. Tímto se dostáváme k obrovským číslům jako podílu pro naši republiku. 

A to "nejlepší" na konec. Výše "dávky" se sice ještě řeší, ale již padají konkrétní částky. Aktuálně se hovoří o výši v přepočtu cca 21.000,- Kč čistého na měsíc a "hlavu" ... 

Tato částka je v chudých zemích Evropské unie tak vysoká, že nepochybně dojde k tomu, že se další obrovské množství migrantů ze západních a drahých zemí "zvedne" a půjde za skvělým životem na "levný" východ. Tedy i k nám. A pozor, již nyní jsou takto migranti instruováni a obyvatelé pohraničí zejména s Německem a Rakouskem o tom vědí své.

Pokud se toto skutečně zrealizuje, pak to bude samozřejmě znamenat národní tragédii, protože si všichni dokážeme představit, co by se u nás dělo. Otřesných záběrů, fotografií a očitých svědectví z chování migrantů "na západě" je nepřeberné množství.

A co se oné "sociální" dávky týče ? Tak ta je za nic. Bezpracně získají "na hlavu" z našich daní peníze, které polovina pracujících lidí v naší zemi ani nedostane k výplatě. To je skandální.

A nepochybně to nebude konečná částka. Těm lidem budeme muset zajistit a tedy i zaplatit spoustu dalšího. Ubytování, zdravotní péči, tlumočníky, "integrátory" z neziskovek ....

Je pouze na nás, zda-li umožníme, aby takováto zrůdnost byla v naší zemi zrealizována.   

Autor: Pavel Opl | čtvrtek 4.5.2017 21:25 | karma článku: 46,17 | přečteno: 5290x
  • Další články autora

Pavel Opl

Co jste to provedli s našimi životy

28.2.2021 v 1:04 | Karma: 43,17

Pavel Opl

Šílenství zcela ovládlo svět

23.4.2020 v 21:01 | Karma: 41,81

Pavel Opl

Další neskutečná šikana řidičů

14.1.2020 v 21:01 | Karma: 48,24
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik