Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

po Klausově amnestii se také děly věci-a nesl snad nějaou zodpovědnost?:-(

0 0
možnosti

Opravdu je ty ministryne osobne propustily?

0 3
možnosti

I Vy jeden NAIVO, už jste za posledních sedmadvacet let viděl, že by někdo z našich "mocných" někdy nesl jakoukoli odpovědnost!? Když to chce uzákonit Okamura, tak mu začne spousta lidí nadávat do populistů a podobně.

Takže nebojte se, Sobotka určitě nic neudělá!

10 0
možnosti

Ono utvářet si názor na základě článku v Babiš expres o konkurenční ministryni je trochu risk. Kdo navíc nezná problematiku, snadno naletí a propadne hysterii, že pane Bicero?

Chlapci byli doma na základě souhlasu k dlouhodobému pobytu. Takže, že nějaké ministryně propustí děti, je samosebou hloupost.

Vůbec nehodnotím zrušení ústavu. To si myslím, že chyba byla. Ale tohle souvisí jen okrajově. Pokud jsou kluci venku na podmínku, tak museli být umístěni do jiného ústavu. Na dlouhodobý pobyt mohou po souhlasu ústavu, na žádost prvd. rodičů, případně někoho, kdo převezme odpovědnost za výchovu a hlavně na základě souhlasu místně příslušného OSPODu. Takové pobyty se realizují celkem často a v případě selhání se ukončí. Ujišťuji vás, že se takto děti a rodiny běžně testují, zda není na místě třeba zrušení ústavní výchovy. A ujišťuji vás, že většinou k selhání také dojde. Ústavní výchova není vězení. Od toho je vězení pro mladistvé.

1 7
možnosti

Koukám, že minusář Ivánek s Matiáškovou mají zákon o ústavní výchově a zákon o SPOD v malíku a svým brutálním minusem nasadili tvrdý argumentační direkt.;-D

3 3
možnosti
Foto

To je tak, když se k moci dostanou nekompetentní a hloupé osoby, Šabatku nevyjímaje.

12 0
možnosti

J91i85ř49í 89V56o68l97k86a

19. 12. 2016 12:09

Dobrý den, Vy napíšete "Svatá prostoto". Přemýšlela jste nad tím, proč to autor napsal? Asi trochu kostrbatě, ne moc povedeně. Ale to varování tam vyznívá jasně. On se děsí toho, co může jedna teta Marksová, co vede jedno ministerstvo a druhá teta Valachová druhé, zcela jednoduše podělat.

Krom pitomostí, co ministerstva vymýšlejí, tak kam spějeme.

A nevím, taky byste napsala "Svatá prostoto".?Já bych asi nebyl slušný, ale to je věc názoru.

9 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik