Diskuse

Volby 2017

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volit neparlamentní je určitě správné doporučení.

Na výběr je široké spektrum, já budu volit stranu nabízející více svobody.

1 0
možnosti

Žtráta víry či duchovního podkladu života, zaměření se jen na materiálno a konzum vede ke ztrátě hodnotové orientace a absenci zdravého selského rozumu. PAk český ovčan skočí na různé vějičky různých vykuků, co slíbí ráj na zemi bez práce, jen když mu dáte hlas.

1 0
možnosti

Vy jste komik...?Kandidát uskupení "Rozumní" za které se schovává nácek a antisemita Adam Bartoš a jeho vygumovaní holohlavci,to je ta správná volba pro slušné a chytré lidi...?;-D

7 0
možnosti

Vazeny pane Ople. Odpoved na vas plac o volbach jak u nas tak v cele Evrope je nutno hledat v systemech v jakych se volba a potom vladnuti, deje. Jiz pan Montesquieu (francouz 1748) pri sestaveni toho nejdemokratickeho systemu vedeni statu, prisel na malou vetu. Ta vam zmeni cely system a dokaze odbourat mnoho problemu nad kterymi VY dnes placete.V anglictine je ta veta: "Check and Balance"!!! Pan Madison a jeho kolegove ji akceptovali jako dulezity cinitel a proto ji dali i s jmenem pana barona do americke ustavy.

Jen podoktnu, zadny demokraticky stat v Evrope tuto vetu NENASLEDUJE!!!! Cesko je v popredi techto statu!!!! Mejte prijemne volby.

2 0
možnosti

ad "A já bych konečně moc rád žil se svojí rodinou tak dobře, jak nám to už tolikrát slibovali."

A co kdybyste se postaral sam o to, jak se zije Vasi rodine? Proc se porad lidi chteji spolehat na to, ze to za ne nekdo zaridi?

7 0
možnosti

Mně to přijde jako když Pan Bůh přivedl Adamovi Evu a řekl: "Na, vyber si."

6 0
možnosti

A v které straně jsou ti ideální kandidáti?

Nebo si myslíte, že se soustředili v politické divizi Agrofertu?

6 0
možnosti

Bojim se toho, že voliči jsou již pevně rozhodnuti. Volit stále dokola ty samé lidi. Stejně tak, jako to dělají voliči na tom "vyspělém západě". Jak nádherně to nyní vypadá ve Švédsku, GB, Francii, Německu a jinde! Původní obyvatelstvo je postupně vuměňováno novými lepšími lidmi, zavedla se ženská obřízka, postupně se zavádí právo šaría, sem tam nějakej ten teroristickej útok, žádná obrana evropských hranic, nárůst kriminality, podpora imigrace, neustálé omezování práv původních evropanů, potlačování původní evropské kultury a tak dále a tak dále. A západoevropští voliči jsou z toho přímo nadšeni. A potvrzují to v každých volbách. Volí neustále ty samé politiky, a vždy vyženou ty politiky, u kterých by hrozilo, že by současnému stavu chtěli zabránit a udělat něco pro záchranu původní evropské kutury a stylu života.

A stejně tak se budou chovat i čeští voliči. Až na menší vyjímky. Proč vymýšlet něco nového, když cesta do pekla je už tolikrát vyzkoušená našimi multikulturně vyspělejšími vzory. Zatím to funguje na 100%.

Podle posledních volebních výsledků na podzim minulého roku a současných předvolebních průzkumů je nejdůležitější setrvání v EU a čerpání eurodotací, dále pak likvidace školství a živnostníků, omezování lidských práv, zejména svobody slova. Co se týče obrany, pak je třeba poslat vojáky do Afghanistanu či na jinou zahraniční misi na druhou stranu zeměkoule. Dále je důležité připravit se na válku s Putinem. Hlavně žádná obrana našich hranic. K tomu přeci vojáci nejsou.

Toto chtějí čeští voliči. Takhle jsou již rozhodnuti a neexistuje síla, která by voliče od jejich rozhodnutí odradila.

2 3
možnosti

Jo, ještě jsem zapoměl na důležitost neustálého zvyšování počtu státních úředníků a také na podporu multikulturalismu ve školství a dostatečné financování multikulturně orientovaných organizací. I to jsou věci, bez kterých se český volič neobejde.

3 0
možnosti
Foto

Kandidát v Praze za stranu ROZUMNÍ a současně poradce kandidáta na prezidenta republiky předsedy strany ROZUMNÍ p. Petra Hanniga.

Zdroj: http://opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=612617 Pokud byste to prezentoval jako řadový občan,bylo by možno až souhlasit. Takto to ovšem vyznívá spíše jako agitka pro ty, za které ,,kopete.

3 0
možnosti
Foto

P.S.: ještě stále zde máme svobodné volby, ač to mnohým vadí a rádi by voliče dle svých představ ,,selektovali". Takže, jistě každý dle sebe a dle svého uvážení. Nikoli dle těch kterým by to vyhovovalo dle nich.

4 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik