Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechal bych to na pozůstalých, jaký trest by měli dostat. Dovedu si ale představit, pokud byli řádně usvědčeni, že by se použili na náhradní díly pro nemocné lidi co by jinak zemřeli.

1 0
možnosti
Foto

Pro takové zrůdy bych Pavle OBNOVIL TREST SMRTI! Nic jiného si ani nezaslouží!!! dát jim doživotní trest a ještě je živit?! NIKDY!!!Rv!!

1 0
možnosti

Nevím, jestli to funguje ještě dnes, ale kdysi zločinci měli přicházet rtozhodnutím soudu o občanská práva. Nejsem zastáncem znovuobnovení trestu smrti - ten je pro tato individua ještě shovívavý. Navrhoval bych takové exempláře připravit o práva lidská. Vrátit středověké galeje, pod bičem je nechat v kamenolomech dřít šestnáct hodin denně.

1 0
možnosti
ZH

Ne. Pořádnej kriminál. 2x2 metry, pryčna a u stropu lustrhák. Chleb, vodu a vitamíny.

Žádná telka, žádné knihy. Za dobré chováni, tak za 20 let, může dostat ke kalhotám opasek. ;-€

2 0
možnosti
PK

Pro takovéto zrůdy je rychlý trest vysvobozením, ovšem jsme v 21. století, v emancipované , demokratické společnosti a trest smrti neexistuje a každý má právo na soud a výsledek.......tak další zrůda jménem Anders Behring Breivik, která zavraždila 77 lidí sedí ve vězení a stěžuje si na stravu a málo pohybu. Nedovedu si absolutně představit pocity, sny a další život jim postižených blízkých, otců, matek a dalších....

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik