Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takže : pan autor / stejně jako pánové Filip a ppMZ/ postrádají důkazy o tom , že na té "otravné" záležitosti v Anglii se podílí RF .

Mno , to bude těžké. Málokterá tajná služba si své akce nahrává na video , nebo pořizuje písemné záznamy s podpisy účastníků.,....

Z druhé strany - v Anglii už proběhlo cca 14 podobných případů. Ruským exagentům a oponentům režimu nesvědčí zřejmě klima. Ale : ani v Mexiku to nebylo o moc lepší , jak by mohl vyprávět Trockij .

Zkusme jako důkaz úvahu podobnou důkazu matematickou indukcí :

Když něco vypadá jak kachna , chodí jak kachna , kváká jak kachna a vykadí takový hnědý krucánek - zřejmě je to kachna. Tedy : RF. :-(

1 0
možnosti

Jeden z mála Z*manových bonmotů, který není nutné vypípat.R^

1 0
možnosti

Ano, je potřeba ihned se vykašlat na prosperující Evropské ekonomiky a být "v první řadě servility" ve frontě u Putinovi zadnice. Ale nebojte, vás těžko někdo předběhne. Teda nechci vás zklamat, ale víte, že z našinců nejste ve frontě první, vede hradní klika.

4 0
možnosti

Aby to nezapadlo v hloubi staršího vlákna, dávám to sem, jako reakci na páně Hannigův diskusní příspěvek začínající slovy:

>>Odpověď panu Hrubému. Na Mnichov, zradu v roce 1938 navázalo dokonce porušení i tohoto...<<

Pánové Petr Skácel a Petr Hannig tyhle své nesmysly o roce 1938 a 1968 moc hezky "rozvíjeli" v jedné diskusi pod starším Hannigovým blogem. S panem Skácelem jsem tam měl opravdu velkou trpělivost a snažil jsem se mu tam hodně polopaticky vysvětlit jak jsou jeho teze nesmyslné. Evidentně bohužel bez sebemenšího výsledku, jak je vidět zde v této diskusi. Kdybyste se tam chtěli podívat (a následně pak zřejmě zjistit, že tomuto pánovi opravdu asi není shůry dáno a každá veškerá diskuse s ním je pak proto zhola marná), je to v diskusi zde: https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A170821_619723_blogidnes&razeni=vlakno&strana=3

Velké množství mých naprosto slušných příspěvků tam pan Hannig smazal - ten Hannig, který tvrdí, že "hájí" "absolutní" svobodu slova - tento Hannig tam smazal desítky mých naprosto slušných příspěvků jen proto, že se mu nehodily do krámu a že jsem v nich ukazoval, že "argumentace" jeho "tiskového mluvčího" Petra Skácela je opravdu velmi chabá. A ten samý Hannig pak dokonce pod svými novými blogy diskuse úplně zakázal! - on, který "hájí" "absolutní" svobodu slova - je možné větší porytectví než toto? A tento Hannig byl natolik nestoudný, že zavření těch diskusí zdůvodnil tím, že jsem tam ty diskuse "rozbíjel". Ve skutečnosti je ale zavřel proto, protože neunesl názor odlišný od jeho a zřejmě se domníval, že "správná diskuse" má spočívat v mazání medu kolem páně Hannigových úst.

Mimochodem tam diskuse tam, na kterou jsem výše uvedl odkaz, ještě není uzavřena, přestože je pod hodně starým blogem - systém zřejmě neuzavírá diskusi, pod kterou byl nedávno vložen příspěvek. Čili ta výše odkazovaná diskuse ještě není uzavřena - a je to tak v tuto chvíli jediná diskuse pod Hannigovými blogy zde na iDnes,ve které ještě jde diskutovat.

1 0
možnosti

Oprava: Mimochodem ta diskuse tam...

0 0
možnosti
Foto

Víte, proč se mi v nadpisu zobrazuje vykřičník na začátku řádku? Protože před ním děláte nesmyslnou mezeru. Stejně jako před otazníkem.

3 0
možnosti

To má za to "držte huby".

0 0
možnosti

Na velezradu to asi není. To, že Zeman kope za Rusko a Čínu proti ČR je snad jasné. Nebo to rozporujete?

8 2
možnosti

Moc prosím o informaci, v jakém smyslu kope za Rusko a Čínu PROTI ČR? Je známo, že p. Zeman udržuje s těmito zeměmi dobré obchodní vztahy, ale ......Fakt by mě moc zajímalo, co konkrétně máte na mysli. Děkuji za případnou odpověd.

4 3
možnosti

Bohužel, abych se dostal na diskusi, musel jsem si otevřít a tím vám přidat jedno přečtení, které samozřejmě není měřítkem toho, jestli je článek dobrý a pravdivý.

5.3.2018 byl otráven nervovým jedem Sergej Skripal (bývalý dvojitý agent Ruska a Velké Británie); Rusko obvinilo Česko z možné výroby jedu, vláda se proti této urážce ostře ohradila, ale Miloš Zeman veřejně (?!) pověřil BIS pátráním, zda to co prohlásila Moskva je pravda; něco co neexistuje se nedokazuje, v podstatě dal za pravdu cizí mocnosti a politici logicky začali mluvit velice správně o velezradě,

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645439

6 2
možnosti

V34í47t 62K13u10č51e81r65a

30. 3. 2018 12:37

Chytrej jste jak rádio, tak byste mohl vědět, že se píše "přehnaly" a ne "přehnali"

1 0
možnosti

+ ta interpunkce v nadpisu! Mimoto styl je podprůměrný a (ne)logika účelová, vše víceméně domněnky bez vysvětlení. O nepřesnostech ani nemluvím. Tu karmu si dokážu vysvětlit jen jedním způsobem.

1 0
možnosti

Pardon, překlepl jsem se ve slově zmizeli. To bylo tím, že jsem přitom myslel na komičkou Němcovou.

0 1
možnosti

Všude slyším, že z televizních pořadů zmizely dobří komici. Nesouhlasím. Politici TOP 09 a ODS překonávají komiky minulých let. Pouze bych pořady s nimi opšt začal nazývat "Možná přijde i kouzelník".

4 4
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik