Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D1 se vyhýbám jak čert kříži Mám být v určitou hodinu v Praze, dám si fóra 2.5h a přijedu o 15 minut později. Raději po okreskách.

0 0
možnosti

Jaká šikana řidičů? Že chce někdo, aby se dodržovala omezení, je šikana? Pokud je z toho někdo frustrován, nechť jede vlakem. Skoro v každém hlášení dopravních informací (tedy mimo noční hodiny) se mluví o nějaké koloně na D1. Proč asi?

Pomalý průběh rekonstrukcí je jiná věc. Autor by to neměl směšovat dohromady, pak jeho článek vypadá jako obhajoba nezákonného chování (ve smyslu "značka nic neznamená, pojedu jak rychle chci já").

5 1
možnosti
Foto

Tak pane "patent na správný názor"... Kolony vznikají právě v důsledku nesmyslně dlouhých omezení... v úsecích s omezením jedou někteří "správní a bezpeční řidiči" raději 60-70, jen proto, aby náhodou nejeli rychleji než 80... Když takového tatara dojede kamión, nemá šanci předjet... následně se polovina řidičů v úzkém pruhu bojí předjíždět, takže i v "rychlém" pruhu se jede 60-70... až tomu řidiči, který neví, kde má pravá kola stoupne adrenalin a začne ten kamion předjíždět... a je hotovo...

Pravdou je, že i v pruhu 2,2m se dá jet v pohodě souběžně s kamionem minimálně těch 80... Nehodu zaviní "neřidič", ne rychlost...

Další pravdou je, že měření rychlosti je nejsnažší způsob práce policie, postihovat tatary jedoucí 50 na 90ti atd za nebezpečnou jízdu, postihovat vychovávače, postihovat lepiče se na zadek atd... moc pracné... raději prohlásíme za démona tu rychlost...

3 0
možnosti
Foto

Jestliže je na opravovaném úseku osmdesátka, tak je to určitě dostatečně důvodné. Pokud nědo nedodržuje zákon, tak automaticky přijde trest. Proto nechápu, proč se autor článku nad takovým postupem rozčiluje! Asi to chtěl převést do politické rovina (vlád, kraje, palament), ale to je písnička, kterou falešně "zpívají" někteří neúspěšní politikové.

6 8
možnosti

Třeba autorovi přijde zvláštní, že nikdo se ani zlehka nedotkne myšlenky, že za takhle mizernou službu by se snad měly vracet předem zaplacené peníze, zato nápadů, jak z nikoli vlastní vinou nervózních řidičů vydolovat ještě pár tisícovek, těch je dost a dost.

14 1
možnosti

Radar by mohl být od začátku do konce té dálnice. A k tomu nějaký měřák rozestupů a sledovač středoproudařů. Každou chvíli tam někdo do někoho ťukne, zastaví celou dálnici a omezí tisíce lidí. Ale to jim nedochází, hlavně když osmdesátku projedou stovkou. Stejně to udělá dalších deset tisíc lidí, ale tomu desetitisícímu prvnímu se to nepovede.

4 4
možnosti

A každý, komu by podle úsekového měření celé cesty vyšel horší průměr, než 80 km/h, dostane od ministerstva dopravy poukaz na studený obklad zdarma.

2 1
možnosti

Nemysly od zacatku do konce. "STAT" nic neinstaloval. Abyste vedel, radary nechavaji instalovat obce, v jejich katastru se dany usek naleza. A jde jim samozrejme o vyber penez, protoze co se tyka plynulosti a bezpecnosti, ty nijak neovlivni. Namitate, ze obec je taky stat? V tomto smyslu ovsem ne, protoze zaroven nadavate na to, ze "stat" instaluje kamery namisto rychlejsi stavby. Jenze ten statni urad, ktery za to odpovedny, nema s instalaci kamer nic spolecneho, takze je uplny nesmysl tyto aktivity spojovat. A pro vasi informaci (a aniz bych se zastaval Toka), firmy proste nemaji lidi. V zadnem oboru. Tedy ani ty stavebni a tezko je tedy nutit. Tok to pokud vim zkousel, ale proste nelze. Takze klid. Jedte narizenou rychlosti a o kamery se nemusite vubec starat.

4 3
možnosti

J30i72r47k47a 26K52o79c75h

5. 6. 2018 19:01

jenze ty kamery nechalo instalovat rsd

1 0
možnosti

Vubec mi nevadi, ze par lidi dostane pokutu, kdyz jezdi jako blbci. Klidne. Jeste vetsi pokuty by odradilo a hlavne zachranilo hodne zivotu, klidne i vas. Jen nechapu, proc neudelaji jeste jeden pruh navic...;-O!!

3 2
možnosti
Foto

Další, kdo je skálopevně přesvědčen, že dodržení limitu = bezpečná jízda...

Je mi vás trochu líto...

0 0
možnosti

...níže jsem to objevil - ano, pokud není dálnice průjezdná ( a to při uzavřených 7 úsecích jistě není), pak se nesmí vybírat žádné poplatky. Stavební firma by dostala lhůtu, a každý další den by hradila výpadek mýtného... A za zkrácení termínu by mohla mít i bonus. To by mohlo pomoci....[>-]

10 0
možnosti

Anebo by se mohlo stát, že to žádná firma za takových podmínek nevezme.

2 3
možnosti

Představte si to, stát se rozhodl, že začne sankcionovat nedodržováni pravidel.

Začne měřit rychlost. To je hrůza, to je šikana. Ve zúžení nebudu moc jezdit 160 km/h, ale budu muset dodržovat 80. ;-D;-D;-D Myšlenkové pochody autíčkářů jsou neuvěřitelné.

9 25
možnosti

M16i98l52a80n 20M11a56l91ý

3. 6. 2018 10:23

Vůbec jste ten článek nepochopil.Přečtěte si jej raději ještě několikrát, snad vám to pak dojde.

15 0
možnosti

Doržujte tu 80ku aby se jim ty investice nevrátily!

12 0
možnosti
Foto

Pokuty jsou příjmem obcí s rozšířenou působností a ty si je zahrnou do svého rozpočtu. ŘSD ani stát z pokut nic nemá.;-D

0 0
možnosti

Na tuto šoustku(dálnici) se může vydat jen snílek, který věří.že bude v Brně a opačně za 1:30 hod.

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik