Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I56v47o 97B77o98u84š55e

3. 7. 2018 1:52

Jak jsem to pochopil, tak vy vlastně jásáte nad tím, že v bavorsku budou dělat práci za vás, kdo nechal ty migranty projít českem na hranice do Němec a pak vám je obratem pošlou zpět.;-D

2 0
možnosti
Foto

Bohužel jedná se nejenom o migraci , ale i o působení našich nepřizpůsobivých spoluobčanů v blízkém příhraničí v Bavorsku a v Sasku (např. v sousedství Šluknovského výběžku) V tom musím, bohužel, pane Oplte dát za pravdu Vaším diskuzním oponentům.

2 0
možnosti

O bavorsku to pane Hanningu nevim, ale v Lausitzer Runschau mate kazdou chvili inzeraty na Fernsehsimmulator als Schutz vor diebischen Tschechen.

0 0
možnosti
Foto

zklamaný byste měl být spíše z některých našich spoluobčanů díky nimž nemáme v zahraničí právě nejlepší reputaci:-/

4 0
možnosti

J65o15s76e56f 96V29a22l50a

2. 7. 2018 21:34

Vazeny pane autore. jako policista byste mel porovnavat vice hodnovernych zdroju, treba i z Nemecka. Mohu Vas ubezpecit, ze kriminalita, drogy a kradeze jsou jednim ze zavaznych problemu bavorskeho prihranici. A take neni nijakym tajemstvim, ze zdroje te kriminality se nachazeji bud docasne, nebo nastalo na uzemi CR. V oblastech lezicich dale od CZ hranice jsou problemy vyrazne mensi. A pokud bych umel alespon trochu nemecky, tak si prectu FAZ a zjistim, jake jsou pozice CSU, Marca Södera a dosud soucasneho ministra vnitra BRD Horsta Seehofera v otazce migrace. PTakze pokud byste se pred napsanim clanku informoval, nemuselo dojit k Vasi soucasne blamazi

4 0
možnosti
Foto

P34a82v91e21l 86O83p56l

3. 7. 2018 0:27

Vámi popisovaná trestná činnost samozřejmě existuje již od roku 1989. To ovšem neznamená, že řešení této kriminality by mělo spadat do gesce pohraniční policie. Že to působí problémy bavorské straně je sice hezké, ale je to důsledek poptávky právě z bavorské strany. To, že naše orgány nedokáží tolik let zamezit této trestné činnosti páchané ve většině případů vietnamskou komunitou a v souvislosti s příhraničními tržišti, je věc ostudná, ale to nebylo předmětem mého článku.

1 0
možnosti

Vazeny pane kandidate.

Piste vyjadrujte se prosim k vecem, o kterych vite aspon minimum. ale Bayerische Grenzpolizei nikdy nezanikla, jen prevzala jine ukoly. A Vam podobni vlastenci se zde jeste nedavno o Schleierfahndung vyjadrovali jako o sikane nemecke policie.

Cili jednim slovem, cely ten vas trachtat je jeden jediny nesmysl.

2 0
možnosti
Foto

P13a57v77e33l 45O51p58l

3. 7. 2018 0:36

O šikaně německé policie jsem nikdy nepsal a pokud pohraniční policie převezme jiné úkoly, tak to již není pohraniční policie. V ČR se v drtivé většině případů z oddělení pohraniční policie udělala místní oddělení. Při převodu tam zůstali všichni lidé, ale již šlo o úplně jinou organizační součást policie, která plní úplně jiné úkoly, nežli má plnit pohraniční policie.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS