Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď se dívám na film Bohové musí být šílení. Takto ta Afrika vypadá zcela jinak, než z té naší namyšlené Evropy.

0 0
možnosti
Foto

Dopředu se hlásím k tomu , že imigranty nemusím. Dlouhodobě jsem pracoval v arabských zemích a k nahrazení práce dvou figurantů - dědoušků u nás jsem třeba v Jemenu potřeboval 8 arabských figurantů.

Myslím , že se všeobecně nedoceňuje vliv klimatických změn na úprk lidí z suchem ohrožených oblastí. Rozšíří-li se třeba Sahara o pár set km na sever i jih , potom nám asi nepomůže nic.

Víme, proč a jak se "rozestoupilo" moře před Mojžíšem a izraelity při útěku z Egypta do Země zaslíbené ? Existují teorie o prudkém větru.....

Možná to má jiné racionální jádro. V Egyptě už bylo tak k nežití , že se přebrodili i přes záda méně šťastných spoluobčanů v severní (tehdy)mělčí části Rudého moře a ústní podání to poněkud upravilo.

Co tím chci říci ? Když je hlad a nouze , lidé dokáži nemožné. Obávám se , že Frontex nebude překážkou.

0 0
možnosti
JL

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó navrhne vládě, aby Budapešť zahájila proceduru odchodu z jednání OSN o globálním paktu o migraci. Informovala o tom dnes maďarská tisková agentura MTI. Dohoda podle šéfa diplomacie způsobí další proud migrantů do Evropy a donutí evropské státy k jejich přijímání.

0 0
možnosti
Foto

Italský ministr vnitra slíbil voličům, co nikdy nebude moci zcela splnit,návrat 500 tisíc migrantů, kteří možná ani v takovém počtu v Itálii nejsou, když je Lybie nechce přijímat zpět ani je mít na svém území, a tak nyní dělá Salvini alespoň okázalá gesta. Bude z toho jeden velký zmatek. Chce je hnát do Evropy, v Německu je nyní narychlo chtějí vracet zpět, takže se mu to nesplní a voliči jim to časem spočítají. Itálie navíc má dohody o deportaci pouze se Súdánem, Nigérií, Tuniskem, Gambií a Egyptem. Jiné země od nich uprchlíky nepřijmou, takže je to spíš k pousmání.

0 1
možnosti
JL

Jen tak dál, soudruzi politici.

0 0
možnosti
Foto

M87i83c45h63a87l 65Š50p98e76t

13. 7. 2018 15:25

TO: Jiří Walter 10661

Spíš se bojí ti nevítači, kteří si na strachu spoluobčanů vybudovali karieru. Koho si najdete příště?

-----------------------------------------------------------------------

Každýho, kdo by mohl škodit našim potomkům!

1 1
možnosti
TK

Na vyšetřování a tresty možná i dojde. Ale cíle těchto skupin už bylo prakticky dosaženo, proces přeměny Evropy byl spuštěn a už nejspíš nepůjde zastavit. :-/

0 0
možnosti

Vítačům se to sype a hromada mrtvých tedy pochopitelně roste rychleji než dřív.

Gratuluji autorovi, že konečně se svým požadavkem uspěl.

0 0
možnosti

Už zase... Mrkněte na statistiky, kolik přichází do Evropy migrantů z Afriky poslední dobou. Zjistíte, že se to sype jako domeček z karet spíše vám, voličům SPD.

0 5
možnosti
Foto

proti převaděčům se mělo zakročit už před deseti lety-podle statistik od začátku letošního roku přiliv imigrantu klesl ve srovnání s rokem minulým tedy ještě předtím než se Salvini takzvaně pustil do akce takže ten pán má značně usnadněnou práci- té rodině u nás pomáhala církevní organizace takže pokud kritizujeme vítače a zároveň schvalujeme církevní restituce-když očividně i církev je v tom zainteresována tak je to k zamyšlení-mimochodem jak píšu jinde ta rodina nás před dalšímu imigranty možná ochránila efektivněji než Zemanovo naduté předvolební heslo Stop imigrantům-vždyť komu by se chtělo do země kde se žije v přemalovaných chlévech?;-D8-o

2 0
možnosti
Foto

Důležité je, že Italové pašerákům lidí, tedy neziskovkám zatrhli přísun peněz.

Ale máte pravdu s tou nadutou syrskou rodinou, že díky její nadutosti byl k nám přísun podobných migrantů zastavený. Ale ty církve, které jim pomohly porušit německé zákony, měly být okamžitě postavené mimo zákon.

napsal jsem o tom kdysi blog:https://jaromirpetrik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=495045

8 0
možnosti
MV

Stínový ministr vnitra prez kandidáta P. H.? TAKHLE VYDĚŠENEJ JSEM UŽ FAKT DLOUHO NEBYL. Naštěstí pro lidi v Česku jste Vy i H. zůstali pouhými kandidáty.

3 3
možnosti
Foto

Pane Valíčku,

Vám nevadí, když ze svých daní živíte naduté migranty, kteří nově zrekonstruovaný byt v centru Jihlavy, na jaký se většina našich občanů nezmůže svojí prací za celý život, označí za přemalovaný kravín a uteče za pomoci "neziskovek" ještě za lepším? A v Německu těmto nadutým migrantům pomáhají církve porušovat německé zákony? A pašeráci migrantů, které platíme ze svých daní v podobě "neziskovek" Vám též nevadí?

Já, na rozdíl od Vás s autorem souhlasím a dávám karmu

15 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik