Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

Hlavně nezapomeňte brát léky. Ono to sice vyléčit nejde, ale aspoň se vám zmírní projevy. U vás to je totiž už psychiatrická diagnóza. Každý,kdo u vás nepropaguje NATO nebo EU je auromaticky komouš a rusofil. Jděte se s tím už bodnout, když to stále omíláte a nemáte jiné argumenty. Jste k smíchu.

1 0
možnosti
BV

Nespletl jste si blog pod kterým reagujete, pane Zbořile?

V každém případě máte pravdu v tom, že pan Opl by opravdu měl brát léky. Diskuse pod blogem z 18.10.2018 opravdu velice silně potvrdila jeho psychickou labilitu.

0 0
možnosti

Hlavně abyste nepatřili k té skupině záložáků, která veřejně hlásí, že začně vystřílením Strakovy akademie!/

1 0
možnosti
ZH

Když se někdo dá dohromady s komunistama a rusákama, tak nemůže být slušný člověk!!

6 1
možnosti
JZ

Že jo. To Labe bylo doposud úplně nehlídané. A je skandální, že není hlídané ani teď, v období sucha, kdy po něm může zaútočit nejen loďstvo, ale s trochou snahy i kavalerie. Ještě, že domobranu máme.

Už aby ta horka ustoupila.

5 4
možnosti
Foto

Ano to stejné tvrdil Hitler a založil SA. To samé tvrdili komunisté a založili, Rudé gardy ze kterých vznikl pluk SNB, založili Akční výbory a Lidové milice.Nic nového.

7 3
možnosti
BH

No a obrana proti tomu je co? Rozpuštění zbytku armády?;-)

1 2
možnosti
Foto

pamatuji si dobrovolné sestry Červeného kříže.

Když byla nějaká veřejná akce, nastupovaly tam.

Ale, když uviděly krev, mnohé omdlévaly.

Podobně to vidím s tou domobranou.

7 3
možnosti
Foto

já si zase pamatuju , že v obci ,kde jsem bydlela vybral Červený Kříž na pomoc postižených povodněmi na moravě přes 60 000 a další materiální pomoc. Odvezl ji se starostou obce přímo těm postiženým,aby ji nikdo nezcizil.... vše je o lidech.... , Vy by jste asi nepomohl nikomu ..možná jen sobě...

0 0
možnosti
Foto

Pokud chce někdo ve volném čase kašpárkovat a "hlídat" třeba Nymburk nebo Přerov před "invazí" migrantu,jistě se ztrapnovat muže.Ovšem vytvářet bojuvky,které se netají tím,že hodlají na straně Ruska bojovat proti NATO a tedy i proti vlastní armádě už smrdí vlastizradou...jak už bylo napsáno,nové SA nebo LM tady opravdu nepotřebujeme.....

14 4
možnosti

A navíc ta skupina záložáků veřejně tvrdila, že začne vystřílením Strakovy akademie!

1 0
možnosti
Foto

BIS má máslo resp. novičok na hlavě a potřebuje zvednout platy. Po sérii nekvalitních výstupů a tzv. zpráv nyní tedy přichází s dalším sólokaprem, opět je to propadák, dle obsahu nedostanou ani pětník

1 8
možnosti
DR

Obávám se že za tou fraškou s názvem novičok stojí úplně jiná zpravodajská služba.

3 3
možnosti
RW

Stačí si přečíst české zákony. Občan má právo činit cokoli co není zákonem zakázáno a stát nesmí omezovat, stíhat či sledovat občany za využívání jejich práv. V každém obchoďáku je ochranka, která dohlíží na pořádek a brání krádežím a ani pánům Kubíčkům a Zieglerům to nevadí, ale pokud dělají něco podobného sami občané tak je to problé???

A pokud nějaký hlupák srovnává dobrovolné sdružování lidí s LM či SA tak by si měl uvědomit, že LM i SA neměly žádný občanský podklad, ale byly orgánem politické strany určeným od začátku do konce k politickému boji.

12 4
možnosti
VS

Když tak rozhorleně křičíte, tak si zjistěto kdo všecno v tý vaší "dom obraně" je. I zde je politika.Rv

6 1
možnosti

Ať si o české domobraně myslíme cokoliv, srovnání s SA či LM je křečovité a nesprávné.

Domobrana v podobě zdokumentované BIS je spontánní aktivita se snahou o určitou koordinaci nezávisle vznikajících skupin. Nestojí za nimi žádná politická strana či hnutí. A upřímně řečeno, v našich podmínkách nevěřím v jejich rozvoj do nějaké rozsáhlejší podoby.

SA či LM byly masové paravojenské organizace extremistických politických stran (NSDAP, KSČ), k jejich podpoře vzniklé a jimi řízené. Názorně je to vidět u nacistických SA, jejichž historický vývoj byl pozvolný a tedy přehlednější, než tomu bylo u "přes noc povstalých" LM. SA se vyvinuly z pořádkových oddílů, určených k ochraně politických funkcionářů začínající NSDAP, hned od samého vzniku byly tedy politicky angažované.

Když hledat paralely, viděl bych obdobu SA nebo LM spíše v násilných složkách ANTIFY, této globální levičácké "interbrigády". Její členové mají ostatně k nacistům či komunistům rozhodně blíže než naši domobranci.

13 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik