Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Hannig opět neotevřel diskusi pod tímto svým nejnovějším blogem:

https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=686327

Takže protože pod tím blogem - kam by to zajisté patřilo více - reagovat nejde, zareaguji alespoň zde (pan Hannig zde jednu chvíli docela dost diskutoval, dokonce se mě tu ještě před mým příchodem sem do této diskuse docela silně dožadoval... tak mu to sem vložím, třeba ho na to pan Opl upozorní a bude si to tak moct přečíst - a třeba i nějak zareaguje, kdo ví...) :

>>myslím si, i když to nevím přesně, že dokonce Švýcarsko není členem OSN (i když na jeho území je třeba UNHCR). Proč nemůžeme být tak chytří jako Švýcaři<<

Švýcarsko je členem OSN od roku 2002:

https://zpravy.idnes.cz/svycari-jsou-190-zemi-osn-0sw-/zahranicni.aspx?c=A020303_194417_zahranicni_itu

Pane Hannigu, když něco nevíte, poradím vám jak na to, abyste to uměl zjistit a nemusel se zase příště takhle ztrapňovat. V tomto konkrétním případě stačilo zadat do Googlu "je svycarsko v osn" - a hned na prvním místě v seznamu se objevil ten výše odkazovaný článek. Bohužel vám nemohu poradit, co přesně máte do Googlu zadat příště, až zas něco nebudete vědět. Z jednoduchého důvodu - opravdu nevím, co zas příště "nebudete vědět přesně, ale budete si to myslet". V tom případě vám ale mohu doporučit, abyste se zeptal nějakého svého deseti až patnáctiletého vnuka, synovce, apod. - a on vám určitě rád poradí. A jen bych na závěr ještě podotknul, že až se příště budete třeba zase "ucházet" o úřad prezidenta, zvažte prosím, zda by ten úřad váš deseti až patnáctiletý vnuk, synovec apod. nevykonával lépe než vy. A pokud usoudíte, že ano, svou kandidaturu si prosím rozmyslete. Řekl bych, že tím této zemi docela dost pomůžete, když nebudete zbytečně zabírat místo v prezidentských debatách apod., jako posledně. Zamyslete se prosím nad tím. Moc děkuji.

0 0
možnosti

L78u40d33ě28k 45N89ě62m44e92c

25. 10. 2018 11:35

Petr Hannig? No... střední proud, který méně náročného posluchače uspokojí. Navíc je jich celkem dost. Takový hudební Kameňák.

1 0
možnosti

No už jen to, že tihle dva vlezli do Soukupovy TV jasně říká co jsou zač, tedy Zemanovi pohůnci, coby ČR nejraději viděli zas jako ruskou, tedy orientálně despotickou gubernii. Což je i cílem veškerého Soukupova snažení.

6 0
možnosti

Takže každý kdo vlezl na Barrandov je Zemanův pohůnek? Třeba i kandidáti na prezidenty, kteří tam před volbami byli?

1 2
možnosti

Díky za odkaz - tak to jsem fakt netušil, že Hannig před prezidentskou volbou žádal "našeho vrchního" kreacionistu Kábrta o podporu v prezidentské volbě a škemral u něj o karmu pro jeho blog...

PAVEL KÁBRT: >>Dobrý den, pokud jste přesvědčen, že Darwinova evoluční teorie je totální hloupost a hodláte prosazovat, aby se vedle ní učila na školách ještě skutečná věda o stvoření, tzv. kreacionismus, tak Vás rád podpořím třeba i na svém webu. S pozdravem Pavel Kábrt<<

PETR HANNIG: >>Samozřejmě Darwinova teorie je blbost pro ohlupování mas. Zdraví PH<<

Jasně, "Darwinova teorie je blbost pro ohlupování mas a skutečná věda je kreacionismus". Tak to je skutečně "prudce" "rozumný" názor, jen co je pravda...

A je také moc "hezké", jak pan Hannig všude škemrá o karmu pro jeho blogy... a pak se všude chlubí, jak jsou jeho blogy úspěšné... bodejď by nebyly, když všichni straníci a ostatní "rozumně postižení lidé" to dostali "befelem", klikat na karmu a několikrát denně otevřít článek... zdá se, že nejen panu Hannigovi, ale nově i panu Oplovi... Nu, když vám tohle stačí ke "štěstí", pane Hannigu... ale pak se nedivte, že jste každé z těch mnoha voleb, kterých jste se zúčastnil, vždy drtivě prohrál... "Potěmkinova vesnice" karmy vašich blogů vám rozhodně žádné volby nevyhraje...

No, co k tomu říct... vůbec mě to u něj nepřekvapuje, v jakých "vodách loví" a jak je "schopný" se neuvěřitelně ponižovat jen pro to, aby se mu dostalo "uznání"...

1 0
možnosti

Takže udělám zde teď takovou svou dnešní "tečku za tím naším případem":

Moc děkuji všem příznivcům pana Hanniga a strany "Rozumní" (obzvláště bych dnes chtěl jmenovitě pochválit pana Skácela a pana Bezděka) za neuvěřitelně polopatickou demonstraci myšlenkové prázdnoty příznivců strany "Rozumní". Bezzuběji již "argumentovat" nemohli a já jim za jejich dnešní spolupráci moc a moc děkuji!

A zbývá už jen zodpovědět následující otázku: Diví se ještě někdo, že se pan Hannig, nedávný "kandidát" na prezidenta ČR, bojí diskutovat v diskusích pod svými blogy natolik, že tam diskuse naprosto natvrdo zakazuje? Já tedy ne. A dokud své chování v této věci nezmění, nebude se moci divit tomu, že "Rozumní" mohou oslovit jen max. pár desetinek procenta zcela dole na Gaussově křivce inteligence (řekl bych, že těch 0,71%, které získali při parlamentních volbách loni na podzim, byl jejich definitivní strop). Protože jen tito voliči, zcela dole na té Gaussově křivce, si nejsou schopni všimnout té neuvěřitelné myšlenkové prázdnoty, která se v "plné kráse" vždy znovu a znovu objeví, když se někteří členové (resp. jejich předseda) strany "Rozumní" snaží někde v nějakém svobodném diskusním fóru diskutovat. Takže ještě jednou: děkuji všem zúčastněným "rozumným" hannigovcům za spolupráci při této mé (řekl bych, že velmi zdařilé) demonstraci. Ještě jednou DÍKY!

3 0
možnosti

P26e59t85r 33S36k73á89c57e37l

25. 10. 2018 23:18

„Do zaťaté pěsti dar nedáš“.

0 1
možnosti

Koukám, že se tady sešli všichni zneuznaní hudební "velikáni", co nikdy nic nesložili a sborem se pustili do pana Hanniga. Pane Hannigu, že se s nimi vůbec bavíte, je to jen ztráta času. Je to jen klubko jedovatých zmijí, kteří jen nenávistně syčí a člověku odčerpávají životní energii.

3 3
možnosti

Super, dobrá práce.

Pochopil jste, co pan Hannig potřebuje.

Určitě to není věcná diskuze o politice. Určitě to není debata o hudbě, či hudebních stylech. Potřebuje hlavně ujištění, že je to všeobecně respektovaný hudební velikán. Potřebuje ujištění, že jeho hudební vkus je ten jediný správný. Potřebuje ujistit, že ten, kdo má na nějakou věc jiný názor, je nenávistný troll.

3 0
možnosti

P32e38t41r 85S61k67á90c49e32l

23. 10. 2018 20:22

Nemusíme se v diskuzi vždy shodnout, podle rčení "Protivné se shoduje a s neshodného je nejkrásnější harmonie". Ale - z přečtení části příspěvků vyplývá závěr, že oponenti autora článku a/nebo pana Hanniga jsou věštci a odpůrci zdravého rozumu. Jak jinak si vysvětlit fakt, že pan Hannig již 16 let bezproblémově vede svoji Stranu zdravého rozumu? Nakonec voliči procitnou a dají zdravému rozumu důvěru. Potom nastanou skutečné přeměny, nikoliv jen kosmetické úpravy, jakých jsme svědky za posledních 28 roků.

0 0
možnosti
Foto

J61a88n 86H82o38r45n57í72k

24. 10. 2018 8:47

To je taky ironie, že jo? Abych nebyl za blbce, že reaguju :-).

To je teda konstrukce. Zkuste se podívat třeba na Asociaci nezávislých médií. Kam se hrabe Strana zdravého rozumu.

0 0
možnosti

Pan Hannig poté, co jsem své hudební výhrady vůči němu docela podrobně rozebral, místo aby argumentoval, tak se zcela pokrytecky zachoval přesně tak, jak zde v diskusi svým oponentům předtím lživě předhazoval - a sice že "jen kydají špínu" - když na mou adresu napsal toto (aniž by o mně v souvislosti s hudbou věděl cokoli jiného, než to, co jsem napsal zde do této diskuse) - čili pan Hannig o mně dnes ve svém příspěvku z 23.10.2018 12:25 napsal toto, CITUJI:

PETR HANNIG o mně: >>Vy jste pouhý nástroj hlouposti, alespoň v muzice<<

- a mě se v této souvislosti teď vtírá na mysl otázka, zda si pan Hannig tu svou HLOUPOST v politice opravdu neuvědomuje - anebo zda o ní moc dobře ví, ale nedbá...

Co si o tom myslíte vy ostatní? (pokud tedy pan Hannig už všechny diskutující neznechutil natolik, že se zde již neobjeví...)

Hlasujte tím, že tomuto příspěvku buď dáte plus nebo mínus - podle tohoto klíče:

NEUVĚDOMUJE +

VÍ, ALE NEDBÁ -

1 0
možnosti

Žádná odezva - zdá se, že si zřejmě tedy většina diskutérů myslí, že je to vlastně úplně jedno, zda si pan Hannig svou hloupost v politice opravdu neuvědomuje - anebo zda o ní ví, ale je mu úplně "volná".

A jen pro pořádek dodávám, že s invektivami o hlouposti zde, jako první diskutér v této diskusi, přišel pan Hannig, viz jeho příspěvek z 23.10.2018 12:25. Což mu ovšem nebránilo před tím plkat cosi o "urážení" jeho osoby. Pane Hannigu - když vám jako zcela svobodný diskutér sdělím, že vaši veřejně známou tvorbu považuji za kýč, vy to považujete za urážku? Opravdu? Nebo jak jste to s tím "urážením" myslel? Před tím, než jste prvně v této diskusi VY urazil mě, viz výše. Kdy se už zde konečně dočkáme nějaké vaší (třeba pro začátek i minimální) sebereflexe?

0 0
možnosti

Soukup, Ortel a Hannig, vždyť to tak nějak patří k sobě...;-D

3 0
možnosti

Ach ta čeština v poslední větě

3 1
možnosti

Také jsem si toho už dříve všiml. Ale nestálo mi za to na tuto "lahůdku" zde v diskusi upozorňovat - přece nemůžeme po "vlastenci" chtít, aby ovládal mateřský jazyk, že... Nicméně když už jste to zmínil, přece jen přidám ještě jeden postřeh - je opravdu vtipné, že pan Hannig v této diskusi již dříve o panu autorovi napsal toto: >>Víte pane Ople, takoví "lepšolidi" jsou vždy a byli v každé době. Naráží na ně lidé talentovaní ve všech dobách<< - jo, jasně, pan Opl, "talentovaný" člověk... Hrubku tohoto typu může udělat opravdu jen "talentovaný" člověk a "vlastenec" k tomu... Což bych považoval za takovou svou dnešní "tečku za tím naším případem"... ;-D

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS