Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P22e78t21r 81H15a81n72n14i61g

11. 1. 2020 12:30

Pane Ople, teď s Vámi nemohu souhlasit. Já sám jsem nikdy v KSČ nebyl, i nemám praxi, odhazování stranických legitimací, a vstupování do jiných stran. Co se týká onoho Urválka. Nejenom za bolševika, ale i na západě tehdy a u nás dnes, se pod díla invenčních autorů podepisují šéfové, aby ono dílo vůbec spatřilo světlo světa. A to je případ "spoluautorství" prokurátora Urválka u díla H. Válkové. H. Válková si sypala popel na hlavu, že byla členkou KSČ, v diskuzi na ČT, kdy se do ní strefoval "nestranný moderátor ČT", tak proti diskutér z řad protikomunistického disentu. Ale zásadně protestovala proti tomu, že tehdy vypracovala ve svém díle něco špatného. Ono vlastně funguje dodnes a snad i v tzv vyspělých demokratických společnostech. Že se praktikovalo na vězně slova, to bylo věcí tehdejšího režimu, jak správně uváděla, byť byla přerušována. Ten institut, který ji zazlívají, funguje dodnes a je praktikován v případě A.B. Bartoše, který byl odsouzen za to, co řekl a napsal (čili klasický novodobý disident - odsouzen za slova). Musí se v určitých intervalech hlásit (nevím přesně kde - je to snad probační a mediační služba). To bohužel na svou obranu neuvedla.

2 2
možnosti
Foto

P89e89t98r 15H58a62n57n52i33g

11. 1. 2020 12:31

oprava nemám praxi.....do jiných stran rád.

0 0
možnosti
BV

Jsme banánovou republikou proto, protože tu máme premiérem bývalého estébáka a dotačního podvodníka. A je docela přirozené, že bývalá Urválkova spolupracovnice se stala poslušnou rukou tohoto současného premiéra. Kterého mimochodem váš pan předseda Petr Hannig hájí kde může.

3 3
možnosti
ZD

Nemáte pravdu již v té první větě. Ostatní je na stejné úrovni.

3 2
možnosti
JB
MV

Stary kadry ke korytu. Je to bída, ale právě případ Válkove ukazuje, jak začíná "firma" vrzat a rozpadavat se.

4 1
možnosti
ZJ

Naprostý souhlas a karma R^!!

3 1
možnosti
LJ

Jsme jediná země, kde se po 2. Světové válce dostali komunisté k moci na základě vyhraných voleb, v okolních zemích komunistům dopomohla k moci Rudá armáda. Jsme jediná země, kde po roce 1989 se komunistům daří. Ve všech sousedních zemích, i na Slovensku, komunistické strany vyhnily. Jsem jeden z mála, kterého tato skutečnost znepokojovala. Kariéra soudružky Válkové je z thoto pohledu zcela logická. Těší mne, že to vadí i dalším spoluobčanům.

14 0
možnosti
PN

To mě podrž, v 68 měla všechno vědět? Zrůda komančská a mnoho dalších označení pod články s Válkovou?

Je to hnus, jsem pro, aby všichni, kdo dostali diplom před listopadem 89 byli donuceni ho vrátit a byl jím zabaven majetek alespoň z jedné poloviny.

Co takový chirurg vystudovaný v té době, vždyť nás mohl spoustu zabít, vystudoval v té odporné době, určitě mají v diplomkách nějaký odkaz na ruské publikace.

Raději bych se, bydlet tam, vystěhoval z husákových hradeb. Ty bezpochyby projektovali lidé kteří se mohli potkat s projektanty věznic kde trpěli a umírali disidenti.

Jaký je rozdíl mezi těmi, co dnes Válkovou osočují a uráží a těmi co chtěli smrt paní Horákové? Velice podobní nenávistní fanatici.

Ti zkoumači totality mají jistě mnoho práce vše pročíst, vytřídit tak aby se to dalo včas použít. Škoda, že s tímto objevem nenašli jednoznačnou spojitost Válková - smrt, či šikana toho a toho. Ale to nejspíš neexistuje. Tak se dál zalikejte tou nenávistí, když se Vám to tak líbí. Pak se ale nedivte, když se takhle neustále otáčíte dozadu, že klopítate. ...

6 6
možnosti
ZJ

:-/.... přečtěte si po sobě svůj ,,příspěvek" ještě jednou .... a dejte si za rohem pořádný pohlavek Rv!

3 1
možnosti
ZD

Vzhledem k tomu co sám o sobě uvádíte bych předpokládal více rozumu.

2 1
možnosti
DR

No to víte, nyní se zase ohledně její osoby vyrojí spousta "odborníků," kteří všechno vědí a všechno znají. Co na tom, že ještě předevčírem o ní nevěděli skoro nic.

6 1
možnosti
MB

Já vážně začínám pochybovat o rozumnosti své výchovy! Ten přísný otec, abych měl čisté boty, krátké vlasy a nějak se neznemožnil! Abych nevstoupil do nějakého závadového spolku, abych se neopil a nezpůsobil nějakou ostudu! On by byl znemožněn! = Jakou výchovu to doma vede a kdyby to prasklo - Kdo by k nich do obchodu chodil nakupovat ? Už se domnívám, že vlastně blbě vychovávám své děti ! Případ snaživé a kariérně udatné - "Ur - Válkové" je toho drobným dokladem. A to už vůbec nemluvím o nějakých Bureších ... ! :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik