Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já teda rozhodně nestrádám. Takže autore nemluvte za mě. Jen si pro oběd zajdu do výdejního okénka, popř. nechám přivést.

0 0
možnosti
Foto

Tak dopřejte normální život těm druhým co strádají.

2 0
možnosti
MV

Klidně nouzak až do Valentýna... pokud se stát dokáže postarat o ty, kterejm zavřel živnost. Na "otviracky ještě není dobrá doba. A radši nouzak v tyhle slotě, než na jaře a v létě.

1 0
možnosti

Když se to "utahovalo" v říjnu jen na 14 dní, nikdo netušil, že se za těch 14 dní vyhoupnou počty pozitivně testovaných nad 15 tisíc denně a že se v tomto směru dostaneme na nechvalnou světovou špičku. To i přesto měla vláda ten slib 14 dnů dodržet? :-P

1 3
možnosti
Foto

J81i36ř80í 60K33i23n55d90l

13. 11. 2020 12:16

Pozitivně testovaný ještě neznamená, že je nemocný, infekční. Virus v okamžiku testování už může být neaktivní, neškodný nebo se s ním člověk jen setkal a k onemocnění nedošlo. Jde tedy o bezpříznakovou infekci. Pouze 85 procent testovaných má buď příznaky mírné nevyžadující nemocniční léčbu, vyžadující nemocniční léčbu a 5 procent závažnější důsledky.

2 0
možnosti
Foto

Podle toho, co jsem viděl ve vlastním okolí, tak zvláště starší generace byla i v létě hodně vystrašená, nosila ústenky, vyhýbala se sociálním kontaktům o sto šest, takže zvláště ty Domovy seniorů mě hodně překvapují, i když tam přece jenom jistá preventivní opatření dodržovaly.

0 0
možnosti
Foto

Vážený autore, dovoluji si tvrdit, že podstatou vaše povolání je skon k pragmatickému postoji k realitě. Takže jistě dobře víte, že obchod se strachem lidí je velmi lukrativní. Jak politicky, tak finančně. Je to dobrá cesta k manipulaci společnosti. A my momentálně žijeme v období strachu. O to se postarala především média. Jak jinak. Kšeft je kšeft. A nouzový stav? Já ho pokládám spíše za alibistický postoj vlády, která se snaží tímto dokázat, že dělá vše, co je možné, ale bez ohledu na to, zda to dává smysl. Paradoxně se spoléhá kupodivu na fakt, že to není možné dokázat. Důkazem je i hra s čísly, která jsou poskládána do statistik, které spíše odpovídají zbožným přáním než realitě.

10 0
možnosti
ZZ

ti co chtějí strávit zbytek života v nouzovém stavu s mokrým hadren na hubě, ať se nechají zavřít do krytů a neomezují ty normálně uvažující, nemají na to právo

4 7
možnosti
LH

a právo někoho nakazit je založeno na čem?

4 1
možnosti
Foto

Ovšem. Kvůli nezodpovědné menšině se může a ničí život milionům normálních lidí v naší zemi. Čísla, kterými nás televizní propaganda krmí jsou vycucaná z prstu. Pokud člověku přijde domů zpráva, že je pozitivní, a přitom na testech vůbec nebyl, nemohu si myslet nic jiného. A ještě mi nikdo neřekl, jak se onen virus liší od chřipky. Karma.

4 5
možnosti
Foto

Virus se od chřipky liší podobně, jako Trabant od plavby. Virus je jednoduchý organismus, zatímco chřipka je nemoc, neboli proces, probíhající v lidském těle. Podobně jako Trabant je jednoduchý automobil, zatímco plavba je způsob dopravy z místa na místo.

Takže teď už Vám to někdo řekl a neměl byste se nadále vymlouvat, že neřekl. ;-)

3 1
možnosti
JH

Jak jste poznal na hřbitovech, že lidi byli vystrašení? To by mě moc zajímalo. Že měli roušky a tak projevovali ohleduplnost vůči ostatním? Já se tak chovám taky a vystrašený nejsem.

13 0
možnosti
RP

Já tedy také nevidím kolem sebe mezi důchodci vystrašenost..prostě je to jen tvrdá realita a teď jen se z ní všemu nástroji dostat.

0 0
možnosti
DR

Jo jo. Všechno, stejně jako v květnu, ihned překotně uvolnit ať mohou lidé "žít" a před vánocemi to tu máme zase. Fakt "skvělý" nápad.

6 2
možnosti
Foto

I50v95a28n 60M58a13r75e87k

13. 11. 2020 8:47

. . . . . . . A hurá debužírovat na Karlův most. RvRvRv

2 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik