Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyvolal jste můj zájem a rozhodl jsem se v říjnu "odstřelit" a bojovat za potrestání odstřelených a to s maximální důsledností, při respektování právních norem, a trvat na odejmutí jejich majetku. Padni, komu padni.

.

.

.

No jo, ale bude potom ještě vůbec koho volit?:-/

1 0
možnosti
ZD

Přímo věštecká otázka a skoro i vyčerpávající odpověď! Opravdu pobavilo. Dík.

0 0
možnosti
PC

"Kdyby volby dokázaly něco změnit, nenechali by nás volit." M. Twain

1 0
možnosti
Foto

Jste jistě právem rozčilen, ale nezdá se, že by to k čemu mohlo být. Politici každé země se rekrutují z občanů té země. Jsou jejich poměrně věrným obrazem. Není v moci obyčejných lidí vygenerovat si lepší vedení, než jsou oni sami. Tedy zkráceně řečeno, je namístě si stoupnout před zrcadlo a vynadat si do zlodějů. A můžete si tam přisunout židle a sehrát si tam i divadlo, jakože soud, a nechte se tam "jako" přivést "jako eskortou" jakožto obžalovaný - a třeba se spoutejte na medvěda, tak jak vodili Nagyovou, za ty kabelky. - - - - A co se Babiše týče /předpokládám že právě tento je etalonem v článku kritizovaných nepravostí/, tak já jsem s ním "relativně" spokojen. Zatím nepopravuje /neříkám že nevraždí, přece jen, jeho neumětelství jistě nejméně z části přispělo k těm 30 tis. mrtvých na covid/. Prostě a krátce ironicky řečeno, Babiš je nejlepší a já chci, aby si ho jeho voliči užili do sytosti, dokud ho tu ještě máme. Vládne nám už 7 let, tak ještě 8 roků dá a takových 15 let, to už každý bude mít Babišovo blaho až za ušima, jak špínu na pěstování brambor:-)

0 0
možnosti
Foto

Bylo by to krásné, kdyby volby dokázaly změnit systém. Ale jsou jeho součástí, takže by se musel stát zázrak. Ale i nadpřirozené věci se někdy dějí. Zločincům a vrahům přeji spravedlivý soud, napáchali toho dost (a to ještě není vše). A spousta lidí ani netuší o čem píšete.R^

2 0
možnosti
Foto

On to nejspíš netuší ani pan emeritní řada.:-/:-).

A navíc, pokud u policie pracovali takoví lidé, jako on, tak není divu, že to zde vypadá, jak to vypadá.

2 0
možnosti
JH

A co na to říká Váš pan doktor?

2 1
možnosti
Foto

Už ani nevím, kdy jsem s vámi naposledy mohla souhlasit. :-)

1 0
možnosti
PK

Máte několik desítek let zpoždění....ale dobré bude vydržet s tímto názorem i několik dlouhých let do budoucna....

2 0
možnosti
Foto

Vy byste měl začít na vašem dvorku.:-/

0 0
možnosti
IJ

I57v57a49n 31J29i41r36e81š

6. 4. 2021 0:11

Neotálej a běž svoji poruchu léčit, hochu. Co nejdříve, než dojde k progresi.

1 2
možnosti
AL

" My budeme mít v říjnu možnost politické darebáky volebně "odstřelit" a následně zahájit důsledné trestní stíhání všech osob, které na tomto jakkoliv parazitovali.

Důslednost musí být maximální, tedy včetně zabavování účelově "odkloněných" majetků na příbuzné, advokáty a další osoby fyzické i právnické.

Právně musí být ošetřeno, že tyto zločiny budou nepromlčitelné a úplně každý zločinec, který na kovidovém celoplanetárním neštěstí jakkoliv profitoval, musí vědět, že bude dopaden, odsouzen a zbaven majetku."

Hahaha, kolik už těch svobodných voleb jsme tu měli? A jak všecky dopadly? Naše paměť je délkou srovnatelná s trvanlivostí volebních slibů. Slušní politici živoří na okraji nebo nejsou zvoleni a slibotechnoví šíbři jsou vyneseni za pomoci koblih do nejvyšších pater. Nebuďte, pane naivní, podzimní volby dopadnou podobně. Politicky negramotný, duchovně zdegenerovaný a všemu věřící elektorát zas naletí na pivo, buřty či koblihy zdarma a na líbivé slogany stylu "váš hlas bude konečně slyšet" či "Lockdown není řešení" a "děti do škol".

5 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik