Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80i92ř93í 19L11i91b69e66r

21. 5. 2017 21:26

Milion lidí v chudobě a vláda se tím pyšní ?

Nadpis dobrý a karma jasná R^

0 0
možnosti

Za "tatíčka" Masaryka byly dva miliony nezaměstnaných a jak si tu dobu dnes někteří chválí! Bída bude stoupat, na to je třeba se připravit. Kdo to vzdá, prohraje. Celý život žiji z minimální mzdy kvůli zdravotnímu postižení, vím, o čem mluvím.

0 0
možnosti

A neni to malo? Jen kazdy desaty. Ja ve svem okoli mohu konstatovat, ze polovina much singl znamych vubec neresi co Bude za 10 let. Dale znam rodiny , co funguji Jen Na soc davkach. Dle jeho musi spadnout casem do chudiby. Oni s Tim I pocitaji. Vy by jste to resil nejaky.i dalsimi davkami? Na ukor tech, co si spori?

1 0
možnosti

A jak si to představujete ? Kdyby ty peníze nemizely v černých dírách, tak by se r o z d a l y těm nejchudším ? Jak by se to asi líbilo důchodcům, kteří se díky svým schopnostem a celoživotní píli dopracovali ke slušnému důchodu, a pak by se museli dívat na to, jak jiní mají (naprosto bez zásluh) totéž díky štědré sociální síti ? V hierarchii každé společnosti figuruje ta nejméně schopná a tím i nejchudší vrstva, na tom není nic zvláštního. A je to dobře, protože funguje jako motivace pro ty, kteří tak nechtějí dopadnout.

0 1
možnosti
Foto

Tak jo.... hurá, ať žijou černý díry. ;-D

1 1
možnosti
Foto

O černých finančních dírách, chcete-li: odklánění, existují četné doklady a jejich existence se stala téměř běžnou součástí života v této republice. Staly se dokonce součástí rozpočtů a kalkulací.

Všichni politici před volbami mají jejich likvidaci v programu, pravdou je, že dříve více a důrazněji v posledních letech však jakoby zájem opadal. Pro mne z toho vyplývá, že jejich likvidace není v zájmu vrcholných politiků, kteří je jaksi udržují v jejich neblahém působení. Týká se to všech, Babiše nevyjímaje, protože sice s velkým humbukem spustil jakési akce, prý proti všem, protože kradou "všeci", jenže cílí na malé ryby a menší podnikatele, ale miliardové úniky nezvládá nebo nechce zvládnout.... kvůli sobě?

A tak máme jednu jistotu: v předvolebních závodech ve lhaní nám "všeci slúbí všetko", aby po volbách udělali něco úplně jiného.

2 0
možnosti

Proč vše, co popisujete omezujete regionem ČR. Je to (nejména v míře blížící se té české) v celém světě. Bez ohledu na zřízení.

0 0
možnosti
Foto

I22v34a34n 58M56a45r77e25k

26. 4. 2017 8:40

Jsou sice chudí, ale za to si v každém městě či vesnici mohou zacvičit či zabavit se na "opičích dráhách" které byly zbudovány ze štědrých dotací EU a jež zejí prázdnotou . R^

3 0
možnosti

Jenom, jestli víme, o čem píšeme. Nebo jestli - když to náhodou víme - neblafujeme.

Jedná se o chudobu . p ř í j m o v o u , definovanou jako příjem (u jednotlivce), který je nižší, než 60 % mediánu příjmů jednotlivců. N e n í to tedy chudoba absolutní. Což je patrné z (teoretického) náhlého skoku všech příjmů na trojnásobek (při zachování cen). Příjem těch chudých bude 1,8 násobkem současného mediánu, ale pořád budou pod hranicí chudoby - protože medián bude trojnásobný.

Budete se i potom děsit nad chudobou miliónu lidí?

Hranice příjmové chudoby je statistický ukazatel. Ukazuje svým (nemyslím, že vhodným) způsobem jakési rozložení příjmů mezi obyvatelstvem a vývoj těchto nůžek (u nás stagnuje). Nic jiného.

Jen na okraj: příjem není dán jen čistou mzdou či důchodem, ale i počtem osob, které jsou z této mzdy živeny. Takže samozřejmě zvyšujícím se počtem dětí se blížíme k příjmové (i reálné) chudobě. To je cena za dar dětí.

14 0
možnosti

Vladimír Hrubý:

"Takže samozřejmě zvyšujícím se počtem dětí se blížíme k příjmové (i reálné) chudobě. To je cena za dar dětí."

Opravdu? Opravdu náš údajně sociálně spravedlivý společenský řád členského státu EU nedokáže daňovými úlevami pracujícím rodičům zajistit aspoň takovou životní úroveň, jakou mají sobečtí bezdětní pracující občané?

Opravdu je nezbytné čelit údajnému úbytku obyvatelstva v produktivním věku přijímáním ilegálních migrantů (nájezdníků) z nekompatibilních kultur, utrácet miliardy za neúspěšné pokusy o jejich inkluzi? To vše na úkor mladé generace původních Evropanů, která i při svém plném vzdělání trpí rostoucí mírou nezaměstnanosti?

Nebo je v chodu GENOCIDA EVROPSKÝCH NÁRODŮ, naplánovaná a prováděná zvrhlými globalisty, snícími o vytvoření jednotné světle hnědé rasy s dostatečně vysokým IQ, aby byla schopna pracovat, a dostatečně nízkým IQ, aby byla ovladatelná z jednoho mocenského centra unipolárního světa?

Přečtěte si na google.cz pod heslem Coudenhove-Kalergi kdo je duchovním otcem genocidy bílé evropské rasy a jak se tato teorie uskutečňuje.

0 0
možnosti
Foto

Česká republika si drží svoje místo mezi zeměmi s nejnižší chudobou. Hranice chudoby se počítá, pokud jednotlivec má příjem pod 10.691 korun měsíčně. Loňský rok žilo u nás zhruba 1,02 miliónu (tedy 9,7 procenta) obyvatel pod hranicí příjmové chudoby.U jednoho rodiče s dítětem do 13 let představuje hranice sumu 13 898 korun. Pro oba rodiče se dvěma dětmi do 13 let hranice je hranice chudoby 22 450 korun.Zda jsou lidé ohroženi příjmovou chudobou, zjišťuje ČSÚ pomocí speciálního dotazování, což je seznam devíti položek. Čtyři položky si nemohlo dovolit,4,8 procent osob, Asi 28,9 procent lidí žilo v domácnostech, které si nemohli dovolit týdenní dovolenou. Asi 9,5 procent si nemohlo dovolit jíst obden maso nebo jeho vegetariánskou náhražku.

Zdroj :Český statistický úřad.

5 0
možnosti

Příjmová chudoba je definována z mediánu příjmu jednotlivce. Nikoliv dotazníkem.

Vámi popisovaným dotazníkem se stanovuje "materiální deprivace". Tento dotazník samozřejmě o něčem vypovídá. S výhradou: notoričtí alkoholici zpravidla nemají na maso; existují lidé (a rodiny), kde by neušetřily ani při dvojnásobku průměrného příjmu (prostě to neumí, veřte); nechápu, jak někdo může platit nájem nepravidelně, ale pravidelně ne.

0 0
možnosti
Foto

To víte socialistický etatismus.

1 1
možnosti

Je to pěkná směska něčeho co nemá váhu.Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik