Diskuse

Rozklad justice, která jde zcela proti slušným lidem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Problémem obecně jsou lidé kteří tvoří takovéto blogy a jsou schopni schválit neústavní a ponižující vyhlášku a to a jen proto že momentálně směřují proti snadnému cíli.

Ať tak nebo tak,magistráty obcí které takovouto prasárnu schválili stojí za to vyfackovat, alespoň v duchu.

A to mám se srocováním naších rómských spoluobčanů své problémy, protože mi pravidelně okupují pozemek, jenže nejsem holt obec a tak se nemohu bránit vyhláškou a zašťitovat policí.

Obec má řešit problémy související s rušením klidu a pořádku, na to nástroje má i dnes, nepotřebuje protiústavní zákazy srocování ve smyslu komunistického obušku a nedělejte mi tu hloučky,2 jsou pár,tři jsou holouček?

Dnes je to namířenoi proti romům, zítra se to obrátí proti vám.

Je nepřípustné aby obecní vyhlášky porušovaly zákon,či dokonce se snažily jej nahradit a to nad rámec ústavy čr,ať tak nebo tak cesta do pekla je dlážděna úmysly občas i dobrými

0 0
možnosti
PK

Bohužel řešení problémů až post - represí - je většinou problematické až bezzubé. A všude ještě číhá nebezpečí rasismu. V 70.letech jsem dlouhodobě bydlel a pracoval ve Varnsdorfu a i když to bylo superpohraničí tak počet nepřizpůsobivých byl minimální bez větších problémů. Muselo se pracovat.

0 0
možnosti
Foto

P95e76t23r 97H91a50n47n68i48g

10. 8. 2017 13:22

Problémem je, že lidé nečtou takovéto blogy a budou volit ty, kteří nám takovou situaci navodili. A dokonce aktivisté podporující tuto rozkladnou činnost ombudsmanky se zde rojí jako houby po dešti. Až si člověk může myslit, že takové diskuzní příspěvky jsou také nějak nějakou neziskovkou podporovanou ze Sorosových peněz honorované. Stejná jména se objevují pod všemi články "politicky nekorektních" autorů. Okamžitě po zveřejnění blogu už jsou na síti a konají. To přece nemohou dělat lidé, kteří jsou v pracovním procesu, leda že by náplň pracovního procesu byla právě tato.

6 1
možnosti
TD

Jasně, jako Sorosův sluníčkový agent 008 se hlásím do služby ;-D

Ještě byste nám třeba mohl vysvětlit, k čemu ta vyhláška je, když si nepřizpůsobiví před příchodem hlídky rychle stoupnou a po jejím odchodu zase sednou. Prý Rozumní! Spíš mi připadáte jako parta četníka Cruchota - ti hráli podobnou hru na schovávanou s nudisty...

1 2
možnosti
TD

Antikarma. Zakazovat lidem sednout si mimo lavičku je naprosto zcestné.

Místo aby policie důsledně postihovala to, co je postihnutelné odjakživa, tj. znečišťování veřejného prostranství, rušení nočního klidu, výtržnictví atd., tak si chtěli zjednodušit práci a postihovat kohokoliv, kdo se v problematických lokalitách posadí.

Samozřejmě se tím nevyřešilo naprosto nic. Viděl jsem v TV policitstku, která to komentovala slovy "Když vidí, že přichází hlídka, tak se postaví." Jak překvapivé :-)

Ti, co touží po vládě tvrdé ruky prskají vzteky, že se zrušila jedna nesmyslná vyhláška. Nebojte se, procházejí desítky dalších zákonů, kterými stát utahuje šrouby. Ještě se té své vysněné totality dočkáte.

Také mě fascinuje, jak se tihle lidé ohánějí slovním spojením "slušný člověk", "slušní lidé". Je skoro pravidlem, že jakmile někde v textu narazím na "slušné lidi", tak následuje volání po nějakém nesmyslném zákazu. Ani tento blog není výjimkou.

7 2
možnosti
PK

Vítejte v demokracii, pokud by to bylo poněkud dále na východě, tak by starosti tohoto typu neexistovaly.

1 0
možnosti
Foto

Pokud je něco nezákonné, soud nemůže říci, že je to zákonné. Spíš apelujte na zákonodárce. Ale mám pocit, že soud řekl, že je to protiústavní, o čemž lze pochybovat. Ovšem usnesení ÚS je nutno respektovat. Kam bychom jinak došli?

0 0
možnosti
JR

J33a32n 11R77á11ž

10. 8. 2017 12:37

Ústavní soud ztratil u většiny právníků poslední zbytek autority, když popřel nejenom text Ústavy, ale i své předešlé nálezy, když povolil, aby úředník, aniž by k tomu potřeboval předchozí souhlas nezávislého soudu , mohl vniknout do obydlí jen na základě anonymního udání a subjektivního posouzení barvy kouře vystupujícího z komína.

PS. Jsem zvědav na postup státu vůči obcím, které nebudou respektovat tento nález ÚS. Očekávám, že bude postup stejný, jaký učiní EK vůči ČR, kdy nebudeme respektovat její nařízení o zákazu některých druhů zbraní. Tedy nic!

1 0
možnosti
Foto

Tentokrát karma, i když my máme na bydliště štěstí. Je zcela přizpůsobivé.

1 0
možnosti
PK

I z Prahy jsme Romy vystěhovali do ubytoven v pohraničí. Šikovní podnikatelé, stát platil a platí.

0 0
možnosti