Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

Řešení netřeba vymýšlet. Je v jádru prosté a jmenuje se australský model. Žádosti o povolení vstupu podávat mimo území EU, kdokoli vstoupí na území EU nelegálně, nemá nárok na nic.

1 0
možnosti
LJ

L97u23d20ě15k 10J48a39š66a

9. 8. 2018 21:23

Souhlas. Jen by mě zajímalo, jak pan Opl hodnotí tvrdou, vytrvalou, neustupující a vytrvalo masírku o potřebě natahat do Čech muslimy prakticky denně na stránkách IDnesu?

0 0
možnosti
MG

Prevenci, tedy nepustit na uzemi Evropy jedineho migranta, politici nechteji. A kdyby ji chteli, tak autor tohoto clanku presne vi, jak by to zvladl uhlidat. Tak urcite. Jinak je fajn, ze navrhuje pred vyhostenim kazdeho migranta nejakou chvili zivit z penez danovych poplatniku, protoze ti budou urcite vdecnejsi, nez kdyby vypadl hned a penize by sly napriklad na jejich duchod, nebo lekare. Navic clovek, ktery zazil vezeni treba u Asada a nasledne preplul more na gumenem clunu se z pobytu v ceske vazbe urcite vite co...spravne, leda tak zasmeje. Pri poslouchani lidi, kteri sami sebe skromne nazvou "Rozumni," muze cloveka napadnout uz jen zname pravidlo o tom, kdo si je svym rozumem vzdy nejvic jisty...

1 0
možnosti
IM

I94v33a75n 12M85i52n40á95ř

9. 8. 2018 11:50

Pasivní přístup k brutální invazi nelegální migrace, bude generace našich potomků hodnotit - jako neodpustitelný zločin .. jehož důsledky budou nenávratné.

2 0
možnosti
TH

Jake vsemozne nezisovky? Dekuji .

1 1
možnosti

Autor je člen SPD, že? Tyhle existence já fakt nemusím. Neustále lžou (jako autor v článku), jsou neuvěřitelně hloupí a ještě to vydávají za přednost.

1 8
možnosti
TN

Tak šup do Afriky, tam jsou ty existence, co milujete.

1 0
možnosti
PT

P62e49t66r 72T85a96f23t

7. 8. 2018 13:38

Vi vubec autor-exekutor, jaky je rozdil mezi legalnim a nelegalnim migrantem?

Clanek je naprosto nesmyslny, hloupy, nenavistny...

2 6
možnosti
TN

V čem konkrétně? Že říká jasně a stručně pravdu?

0 0
možnosti
Foto

Aktuálně se zde vyjádřím k situaci v Afghánistánu. Tato země je od svržení krále Muhammada Záhira Šáha v roce 1973 pro normální život a svět ztracena. Král chtěl zemi modernizovat, ženy mohly odložit burky, mohlo se sportovat atd. V roce 1973. Záhirův švagr Daúd krále svrhl a vyhlásil republiku a to byl začátek konce Afghánistánu. V roce 1978 se krvavým pučem zmocnily země komunisté. Jejich rozepře vedly k sesazení prezidenta Hafizulláha Amina a sověty byl dosazen bývalý velvyslanec v ČSSR Babrak Karmal a začala tak přímá okupace Afghánistánu Sovětským svazem, která trvala 9 let. Rozvrat dokonaly USA, kdy začaly v roce 1979 financovat tzv. mudžahídy, aby bojovaly proti prosovětské vládě a sovětským vojskům. Z těchto mudžáhidů se nakonec vyklubaly teroristické organizace, Tálibám a v Afghánistánu našla svůj hlavní stan také Al Kaída.

Dnes je země čistě radikálně muslimská. Umírnění už dávno odešli za hranice. I v Praze byla donedávna výborní afghánská restaurace. Já sám jsem někdy v osmdesátých letech pomáhal jejich (afghánskému) nejznámějšímu zpěvákovi aranžovat a natočit v Čs. rozhlase jeho písně. A byla to velice zajímavá práce. Nevím jak dopadl, myslím, že byl popraven Tálibánem, který zakazuje zpívat cokoliv jiného než verše z koránu.

Proto, okamžitě stáhnout naše vojáky z Afhánistánu. Dřív či později to udělají i USA, protože ta země si musí pomoci sama a nikomu se s tím nepodařilo udělat nic. Hermeticky uzavřít hranice

12 1
možnosti
PB

P46e61t67r 58B85r32o35ž

5. 8. 2018 17:29

100% souhlas!

2 0
možnosti
PS

Pokud se u nás nezměnili zákony týkající se ilegální migrace, není co řešit. Stačí, když zmíněné orgány i ve všech dotčených státech Evropy začnou konat. Naší výhodou členství v EU je fakt, že až k nám by nikdo neměl takto nelegálně proniknout. Pokud ano, k čemu jsme v takovém nefunkčním spolku? Navíc nedemokratickém, která neuznává suverenitu každého státu...viz tahanice EU s V.Británií.

Z článku:

A každý nelegální migrant musí být umístěn do vyhošťovací vazby, nežli bude vyhoštěn. Takto to v ČR probíhalo počátkem devadesátých let a nikdo se nad tím nepozastavoval, protože šlo o naprosto standardní postup. Tento postup musí být opět zaveden v úzké součinnosti všech orgánů moci výkonné i zákonodárné.

Zdroj:https://opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=673339

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS