Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A já myslel, že řeč bude o Zemanovi a Okamurovi. Tak nic no...

2 1
možnosti

Největší hrdinové vyrobily a hrdě nesly transparenty

Jako vážně?

2 1
možnosti

To výte - vlastency občas mývají problémi z češtinou - jó, gdybi se čeština psala azbukou, to bi hnet neudělaly žádnou hrubku... ;-)

3 2
možnosti

pokud gauner jako Babis drze polozi kvetiny je to urazka vsech komunistickych obeti

2 2
možnosti

Nevím, myslím že se spíš oni studenti z 1939 vrtěli v hrobě v letech 1948-1989, kdy režim,který inteligenci, tj. studenty považoval za lidi druhé kategorie a přitom jejich smrt využíval k propagaci ideologie s kterou dotyční neměli původně nic společného. Byli totiž hlavně vlastenci vychovaní I.republikou, kdy náš stát byl hrdá země a jehoobčané vlastenci, kteří ale měli být na co hrdí. Minimálně ve vztahu k totalitním okupačním hordám, které se tu roztahovali a proti kterým protestovali, a to s vírou v oprávněnost svých požadavků, ne s mentalitou kamikadze.

Proto vnímám 17 listopad, jako připomínku a příležitost pro demonstraci požadavků na svobodnou společnost, bez demagogů, mafiánů a politických hochštaplerů , a proto taky chápu nechuť k současným politickým exponentům, kteří tyto negativa ztělesňují. A nevím, kde se u nich bere drzost se na svátku 17.listopadu přiživovat. Vždyť je to totéž, jak kdyby za války chodili k hrobům studentů klást věnce K.H.Frank a Emanuel Moravec.

Cizí kytky do košů nehážu a hradnímu sjednotiteli smrt nepřeju, ale je to spíš o kultuře projevu a nic to nemění na tom, že Zeman, Babiš i Okamura by měli mít aspoň tolik sebereflexe, že by zůstali zalezlí doma, konec konců jejich voličům je odkaz 17.listopadu stejně ukradený a proč provokují odpůrce? Nechápu.

3 1
možnosti

Kdepak jste, lháři Ople, viděl transparent na kterém by stálo "Miloši odstup, nebo zemři"? Vlevo dole, jak Zeman Peroutkův článek? A stejně jako lhář Zeman budete tvrdit, že jste ho "viděl" a že se za svou lež neomluvíte? A nakonec se možná po vzoru lháře Zemana, "omluvíte" jen za to, že se vám nikde nepodařilo ten transparent vyfocený dohledat? Tak co, lháři Ople, jakpak to s tím transparentem "bylo"? Kdepak jste ho "viděl"?

2 5
možnosti

Vy by jste obhajoval i bachaře koncentráku, který u svého bývalého pracoviště položil věnec. A také by měli všichni řečníci předem zajistit korektní nezávadnost všech transparentů a organizátoři musí mít vytvořenu "komisi pro nezávadnost hesel". Bez toho budou nadále všechna shromáždění o více jak 3 lidech považována za nezákonná a budou potrestána odnětím svobody na jeden rok a při opakování bude trest trojnásobný. Co by jste se s nimi páral, že jo.

5 1
možnosti
Foto

V24l58a66d15a 30V25a20n89e29k

22. 11. 2018 12:29

Právě Agenti StB , současné vedení státu, přivedli politickou kulturu,a úctu k nejvyšším funkcím na samé dno..... Západní civilizace a morálka se nám opět vzdaluje, prezident , poskok našich ruských okupantů se chová jako v Ruské gubernii a pohrdá parlamentní demokracií, Ústavou...! Senilní mstivý zapšklý stařec zeman si stěžuje ze nerespektujeme výsledky demokratických voleb a v další větě avizuje ze nebude respektovat rozhodnuti demokraticky zvoleného parlamentu pokud nebude podle jeho představ.To je schizoid tenhle Mlha.;-€

4 1
možnosti

P33e46t90r 45S10k18á29c35e58l

20. 11. 2018 22:37

Veškeré aktivity proti lidem ve vedení státu jsou jen hrou kohosi, "demonstranti" jsou v tomto případě ministranti, loutky. Lepší by bylo, aby svoji energii věnovali politické činnosti tak, aby jsme po příštích volbách již neviděli v TV stále stejné tváře, ale úplně jiné. Nová generace totiž myslí a jedná jinak, líp. Ale to chce zdravý rozum, svůj rozum podpořený sebedůvěrou.

Je mi smutno, když se zde všichni oerou proti sobě a ten "třetí" se směje. Naplňuje se tak pravidlo: Rozděl a panuj.

4 2
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 4
možnosti

Nesuhlasim. Osoby, ktore svojim jednanim neustale popieraju, ze by ctili slobodu a demokraciu - ako napriklad siritel xenofobie Okamura, pochlebovac (post-?)komunistickych diktatorov Zeman, alebo dokonca oligarcha Babis, ktory - nemaju ziadny narok na to, aby kvetiny nimi polozene (za verejne peniaze) boli brane ako prejav ucty k slobode a demokracii. Takze nikto nevyhodil do kosa ziadny symbol piety, ale symbol falosnosti, pokrytectva a zneuzivania pamiatok ludi, ktori trpeli. Taky symbol nie je mozne nijak zneuctit, pretoze je bez ucty uz sam o sebe.

A mimochodom, nie je to ani utok na to, ze dotycni boli demokraticky zvoleni, ako mozeme casto v diskusiach citat. Je to pripomienka toho, ze demokraticke zvolenie bol jediny akt v politickych karierach tychto ludi, ktory bol vykonany v demokratickom duchu - aj to len vtedy, ked si odmyslime ich klamave a stvave (ne-?)kampane - a odvtedy im nijak nevadilo obchadzat demokraciu vsade, kde to len trochu slo.

6 9
možnosti

oprava omylom zmazaneho kuska vety: "dokonca oligarcha Babis, ktory svojim zoznamom pochybnych aktivit davno prekrocil limit na dlzku prispevku v tejto diskusii."

1 3
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik