Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J44i77ř39í 40K28i90n37d71l

12. 12. 2018 22:07

Německé ministerstvo pro rodinné záležitosti nyní zveřejnilo, že více než 48 tisíc žen a dívek žijících v Německu podstoupilo zmrzačení vnějších pohlavních orgánů. Ženy pocházejí z Iráku, Eritreje, Somálska, Etiopie a Egypta. Od roku 2014 se jejich počet v souvislosti s migrační krizí zvýšil o 30 procent. Nezákonná praxe pokračuje v některých imigrantských skupinách i po přestěhování do Německa. Téměř vždy se provádí na dětech. Každý rok podstoupí v zahraničí zákrok několik tisíc dívek s německým pasem, protože v Německu je tento úkon zakázáný.

Polovina obětí je hlášena v „multikulturním“ Londýně. Třetina pochází ze Somálska. V roce 2015 žilo v Británii odhadem až 137 000 žen ze zemí, kde se praktikuje FGM, odhaduje se, že 103.000 ve věku 15 až 49 může být zmrzačeno. Nejčastěji pocházejí z Eritreje, Etiopie, Nigérie, Somálska a Súdánu.Švédsko: nikdo nevyšetřoval případ školní třídy, plné zmrzačených děvčat. Nezákonná praxe pokračuje v některých imigrantských skupinách i po přestěhování se do Evropy. Téměř vždy se provádí na dětech. Vzhledem k tomu, že je její provádění v Evropě zakázáno, jsou děvčata během letních prázdnin odvážena a zmrzačena v zemích původu rodičů.Podle výroků Mohameda (hadísy) je obřízka pro muže povinností a pro ženu povoleným, chvályhodným činem. V Mali, Mauretánii, Guinei a Egyptě jsou lidé přesvědčeni, že se jedná o náboženskou povinnost. Naopak duchovní z univerzity Al-Azhar tvrdí, že FGM nemá v islámu oporu.

3 0
možnosti

Jiste vite jak se to ministerstvo jmenuje v originale pane Kindle. rad bych se na ta data podival.

Dekuji za odkaz.

0 2
možnosti
Foto

Ve světě se děje sousta věcí.Třeba umírá miliony dětí hlady nebo na běžné nemoci.To Vás nechává v klidu....?Svět je ruznorodý a mnohé kultury se projevují rituály,které se nám nemusí líbit nebo jsou z pohledu Evropana trestné nebo zcela nechutné....

0 13
možnosti
Foto

nic proti tomu, jen nevidím jeden jediný důvod, proč umožnit těmto lidem žít v jiné zemi, která tyto tradice má jako protizákonné.. bud se přizpůsobím nebo se musím vrátit tam odkud jsem přišel... a umírání hlady ?? a co až tady budou řešit nemoce, které nám sem přivezou, na které nemáme již protilátky.....

7 0
možnosti

Tento problém má děsivé rozměry i tady v Evropě. Jen ve Velké Británii je každý rok zaznamenáno kolem pěti tisíc nových případů ženské obřízky. A každým rokem se počet nových případů zvyšuje. Podobné je to ve Francii, v Německu, ve Švédsku, v Norsku, ve Finsku... Jak se můžeme dočíst už i na Wikipedii, tak například !v roce 2014 školní lékaři objevili ve švédském městě Norrköping třídu, ve které jsou všechny dívky zmrzačeny ženskou obřízkou. A to 28 z 30 dívek byly vystaveny nejhorší formě obřízky". Na stránkách Evropského parlamentu se můžeme dočíst, že odhadovaný počet žen žijících v Evropě, které podstoupily ženskou obřízku, je asi šest set tisíc! Existují ale odhady, které se blíží k milionu. A kde jsou aktivisté za lidská práva? Vymýšlejí "práskací weby" na odpůrce migrace, vymýšlejí jak klasifikovat lidi na xenofoby, migrofoby, kulturní rasisty, a snaží se kriminalizovat každého, kdo má na migraci z islámských zemí odlišný názor. Islám rozdělují na hodný (islám) a zlý (islamismus), aniž by byli schopni ty rozdíly smysluplně definovat. A nejhorší je, že tito "dobrotvůrci" mají obrovskou politickou moc.

7 3
možnosti

Jiste budete mit pane Svobodo odkaz na zdroj techto dat. Nebo je to typycky fake made in RF?

2 7
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik