Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi bude dost dělat i konkrétní pobočka a doručovatel, čili listonoš. Já jsem s ČP spokojena (teda ceny by mohly být nižší).

1 0
možnosti
OK

O13t61a 85K28i80n74c

14. 2. 2019 22:44

V tom případě nevyužívejte služeb České pošty, ale třeba Messengeru či dalších přepravních společností, potom už nebudete mít nutnost nadávat - pokud nebudete nadávat na někoho jiného.

0 0
možnosti
Foto

Dnes mi přišlo upozornění na balík do ruky, který mám už den doma, zatímco dva dny před tím mi opakovaně přišla sms, že mi bude balík doručen poštou.

Pravá ruka neví, co dělá levá.

Jinou moji nedávnou balíkovou "story" jsem adresoval přímo ombudsmanovi České pošty. Načež on to přeposlal již po 2 dnech a ČP odpověděla již za 2 týdny, ačkoliv na to celkem měli 90 dní.

Jak to dopadlo? Dvěma omluvými dopisy zaslanými na email, jako pdf z jedné datové schránky a nula od nuly pojde.

Viz výše. Aneb jak říkal Werich: "A jede se dále močálem černým kolem bílých skal."

0 0
možnosti
Foto

Typická ukázka privilegovaného monopolu. Ať zdraží sebevíc, nikdy efektivní nebude.

1 0
možnosti
VF

U nás v pořádku, jsem spokojená.

0 0
možnosti
Foto

J54a24n 39P89e96c31h66a

13. 2. 2019 14:39

Ovšem vaše Národní demokracie je chucpe největší.

1 0
možnosti
BV

Pan Opl je tuším člen Hannigovy strany "Rozumní", ne Národní "demokracie" - ale na věci to nic moc nemění.

Národní "demokracie" (resp. její předseda Adam Bartoš), je strana (resp. člověk), která (který) vykazuje zcela nezpochybnitelné znaky neonacismu. A Adam Bartoš je zcela nezpochybnitelný antisemita (pan Hannig jeho antisemitismus "vtipně" nazývá "antisorosismem" - fakt "vtipné", jen co je pravda...) A obávám se, že tím, že pan Hannig svou stranu "Rozumní" vehnal do volební spolupráce s neonacistickou Národní "demokracií" N(s)D(ap), i "Rozumní jsou již dnes minimálně nacizující strana. Protože pokud někdo slušný v té straně před zahájením té spolupráce s neonacisty byl (nedomnívám se, že by byl, ale mýlit se samozřejmě mohu), musel z ní pak hned zcela jistě odejít - nikdo slušný prostě s neonacisty spolupracovat nemůže.

Adam BARTOŠ, HANNIGŮV současný předvolební SPOJENEC: >>Účastníci si společně připomněli památku nevinné dívky, za jejíž vraždu byl odsouzen polenský Žid Leopold Hilsner. Tento hrůzný čin vyvolal značnou odezvu v nejširších vrstvách českého národa, semkl jej a výrazně přispěl k přesvědčení o nebezpečnosti a škodlivosti židovského živlu. Ať už to s vraždou Anežky Hrůzové bylo jakkoli, nezpochybnitelným faktem zůstává, že tzv. hilsneriáda se stala symbolem a výmluvným svědectvím o zdravém stavu tehdejšího národního společenství, jež se instinktivně postavilo proti židovské zvůli, nadvládě a hrozbě. Ta bohužel přetrvává dodnes.<< Zdroj: https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/63318/zidovska-otazka-nebyla-dosud-uspokojive-vyresena.html - nezlobte se, pane Hannigu, ale toto je naprostý antisemitský hnůj. A vy se s tím antisemitou (a tvrdím, že jeho antisemitismus je tak neuvěřitelně odporný, že o něm mohu psát jako o antisemitském nacistovi) nestydíte spolupracovat. Opravdu se ani trochu nestydíte, pane Hannigu?

0 0
možnosti
Foto

J51a71n 41P37e74c80h70a

13. 2. 2019 14:37

V doručování balíků je ČP tragická, už párkrát se mi stalo, že pokud o doručení balíku nebyl uskutečněn z důvodu nedostatku pracovníků. Pokud je to možné, využívám k doručování konkurenční služby.

1 0
možnosti
Foto

8-oa jste si opravdu jist, že to z Bruselu napravíte???

4 0
možnosti
Foto

P61e34t69r 88H77a39n15n64i92g

14. 2. 2019 10:43

A Vy si myslíte, že to z Bruselu napraví těch 12 europoslanců za ANO, TOP, KDU (Šrojdrová a její "sirotci", mezi nimi i 17 ti letí mladíci), STAN, kteří věčně hlasují proti ČR a jejím bytostným zájmům. Voliči těchto eurohujerských stran k volbám určitě přijdou, protože jsou, na rozdíl, od Vás pane Matuško, zodpovědní ze svého eurofilského hlediska. A bohužel, vlastenecky zaměření voliči mají neustále takové poznámky, jako Vy, a zůstanou doma. Zatím téměř veškeré zákony, které se nás dotýkají, vznikají v Bruselu a my je musíme přijímat. Samozřejmě poštovní poplatky to nejsou. Ale existují další a další věci, které se nás týkají a proto pan Opl kandiduje, aby byl v Bruselu slyšet i jiný hlas, než hlas Štětinů, Polčáků, Teličků a dalších. Jediným, kdo byl v Bruselu ochoten za ČR bojovat byl Petr Mach a proto byl asi ze Svobodných vyštípán. Je to teď na nás Rozumných.

0 3
možnosti
JF

no já posílám kamarádovi do Německa dopis za 39 Kč on mě v té samé váze za 90c asi (25Kč) mluvčí české pošty říká že má nejlevnější poštovní služby tak já nějak nevím asi neumím počítat

5 0
možnosti
VV

Ale uz ne dlouho, Deutsche Post uz pozadala kontrolni organy o masivni zvyseni porta.

Oduvodneni: protoze poro je drahe nestaci pokryt naklady na provoz teto postovni sluzby a lide pisi cim dal tim mene..

Takze to vypada, ze lide nebudou psat vubec a tu drahou postu bude vyuzivat statni organy, kterym ze zakona nic jineho nezbyva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik