Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je moc špatné, že až smrt několika stovek lidí vyburcuje státníky k reakci. Hlavně aby jim to zůstalo a konečně začali dělat opatření pro bezpečí v Evropě, všichni pospolu, bez postranních myšlenek na zisk, prostě něco pro občany tohoto světadílu, tedy i pro ně.

0 0
možnosti

"Bez postranních myšlenek na zisk" volebních bodů a vidiny beztrestnosti díky získané imunitě po zvolení poslancem by se už konečně měli začít chovat neonacisté typu Adama Bartoše, Petra Hanniga nebo Pavla Opla (a našlo by se zcela jistě i pár dalších). A přestat už konečně otravovat vzduch (např. hájením "práva" vychvalovat masové vraždění - samozřejmě na té "správné" straně) v této krásné zemi.

0 0
možnosti

Pro odlehčení sem panu Oplovi a ostatním členům a příznivcům strany Rozumní dávám fotografii pořízenou včera (25.4.2019) v podvečer na Václavském náměstí, kde bylo setkání příznivců nacizujících stran - i když já razím politickou nekorektnost, takže spíše bych proto hovořil rovnou o nacistických stranách. Hovořila tam i oblíbená Hannigova (a zřejmě i Oplova - je tomu skutečně tak, pane Ople?) neonacistka Le Penová a hrála tam "vlastenecká" (ve skutečnosti neonacistická - ale i to je příliš korektní - takže mezi námi příznivci politické nekorektnosti natvrdo a bez nějakého korektního "kličkování" přímo natvrdo nacistická) hudební skupina "Ortel" - čili dávám sem jednu fotografii pořízenou včera na této akci - a pod ní je jedna docela známá, pořízená zřejmě kdesi v islámském světě. A formou oblíbenou v různých luštitelských časopisech sem dávám pro to výše zmíněné odlehčení tento následující kvíz:

NAJDI PĚT ROZDÍLŮ V TĚCHTO DVOU OBRÁZCÍCH:

http://bedrich.veverka.sweb.cz/NAJDI_PET_ROZDILU/najdi_pet_rozdilu.jpg

I když... pro odlehčení... ono to zas až tak "pro odlehčení" není - řekl bych, že je to vlastně docela hodně vážné až závažné téma - a že každý příznivec Rozumných, který se považuje za SKUTEČNĚ ROZUMNÉHO, by se těch PĚT ROZDÍLŮ měl pokusit NAJÍT. A všem zde tímto PŘEJI co nejvíce POUČNÉ HLEDÁNÍ!

0 0
možnosti

"Pakliže někdy dostanu od voličů důvěru, tak bleskově zavedu potřebné změny ... Politické i odborné !"

Zdroj: https://opl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705013

,,,;-D,,,

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé, jak západní "demokracie" rozlišuje, KDO vraždí.

Když státy NATO vojensky napadnou Srbsko, Irák a Libyi, což má za následek daleko více mrtvých, než mají na svědomí všichni teroristé na světě, tak nejde o zločin...

Taková "demokracie" je ostudou skutečné demokracie.

Současné země NATO jsou ještě horší než komunisté před rokem 1989, protože vojska VS vojensky zdaleka nenapadla tolik států, co NATO.

Země NATO v čele s USA vojensky napadají cizí země od II. světové války prakticky neustále. A ještě mají tu drzost, nazývat se obrannou aliancí.

Pro Vás karma R^

1 2
možnosti

NATO zabránilo Srbům zavraždit mnohonásobně více kosovských civilistů, než kolik jich během bombardování Srbska bohužel zahynulo.

A vy jste Putinova ovečka, pane Petříku. Což je takové "politicky korektní" označení pro vlastizrádce.

1 0
možnosti

A když nejsou argumenty, tak se vytáhnou náckové a těma se utluče ledacos;-D

1 2
možnosti

Já sem do diskuse napsal (v různých vláknech) argumentů opravdu hodně. A jediných odpovědí, kterých jsem se na ně dočkal, bylo jednovětné vyštěkávání pana Teodora Bezděka bez sebemenší informační hodnoty (pominu-li "informaci", že nesouhlasí) - a teď tohle vaše, dvojvětné - ovšem stejně bez sebemenšího argumentu - >>tak se vytáhnou náckové a těma se utluče ledacos<< opravdu neobsahuje ŽÁDNÝ argument. Čili vysvětlil jsem zde v diskusi poměrně obsáhle, proč považuji "Rozumné" za nacizující stranu, opakovat to znova nebudu. A pokud se chcete "oblažit" skutečně antisemtisky nacistickými výplody Adama Bartoše, šéfa Národní "demokracie", se kterou ta Hannigova obskurní nacizující partaj spolupracuje, zde jsem udělal takové malé (a velmi neúplné) shrnutí jeho výroků. A pokud vám na nich nepřijde nic antisemitsky nacistického, asi vám opravdu není pomoci.

Zde to "shrnutí" (ovšem jen pro silné žaludky) je:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A190110_695630_blogidnes&vlakno=95065320

0 0
možnosti

OPL: >>Co dělali politici a orgány činné v trestním řízení, kdy obludné vraždy a masakry muslimských teroristů a vrahů, byly i na našem území schvalovány rozličnými lidmi ?<<

Jste lhář, pane Ople. Já na žádný česky psaný příspěvek, ve kterém by někdo jásal nad hromadnými vraždami Evropanů vypadlanými islamisty, do dnešního dne nikdy nenarazil. Zatímco teď, po hromadné vraždě vypatlaného islamofoba, jsem jich během pár minut namátkou našel desítky (pak jsem na to přestal mít žaludek). Troufám si proto odhadnout, že v absolutních číslech jich musely být tisíce, spíše desetitisíce. A to je věc, po které by policie skutečně měla konat.

A to vaše srovnávání schvalování atentátu na Heydricha a schvalování této brutální masové vraždy je opravdu nechutné. Vy nevidíte rozdíl mezi zabitím bestiálního vraha dosazeného do nejvyšší funkce v zemi zločinnou okupační mocí - a mezi zabitím padesátky nevinných lidí? Pokud ne, pak je zřejmé, že přestože jste zbabělec a přímo jste ve svém textu ten masakr neschvaloval, zřejmě se i vám ten masakr náramně "líbil" - a proto za to, co jste sem do tohoto blogu napsal, si nezasloužíte nic jiného, než pohrdání. Styďte se, pane Ople.

0 2
možnosti

Prosil bych místo mínusování mého příspěvku, aby lidé, kteří s ním nesouhlasí, uvedli příklad příspěvku, kdy u nás někdo schvaloval vraždy islamistických vrahů.

A i kdyby nějaký (asi jeden jediný) takový příspěvek někdo odněkud "vyštrachal" (samozřejmě s relevantním odkazem, kde by šel dohledat), stejně by to byl jeden jediný příspěvek (a dost možná i příspěvek nějakého provokatéra). Kdežto příspěvků českých "schvalovačů" masové vraždy, proběhlo teď nedávno internetem zcela prokazatelně ty tisíce, možná desetitisíce. Vidíte v tom ten rozdíl, ti, kdo můj příspěvek mínusujete? Anebo nejste schopni žádné relevantní reflexe - a jen pořád a pořád dokola opakujete po vzoru orwellovských ovcí to vaše "čtyři nohy dobrý, dvě špatný"?

0 0
možnosti

Tak se začínám dívat na Formulu 1 a mám ještě čas a čtu Idnes blogy. Vaše partaj má přesně opačné označení . Chybí tam NE. Měl jste raději zůstat hasičem, ostatní profese jsou pro vás nevhodné EU[>-]EU

3 6
možnosti

Snad s žádným Vašim článkem jsem nikdy nesouhlasil, ale teď Vám dávám karmu.

5 1
možnosti
Foto

P51a33v68e19l 64O11p56l

18. 3. 2019 15:16

V tom případě si toho vážím o to více. Hezký den.

0 0
možnosti
Foto

děkuji za článek, zase vím, koho nevolit

8 2
možnosti
Foto

P79a44v41e81l 82O28p69l

16. 3. 2019 22:21

Takže nenávist "dobrodějů, lepšolidí a demokratů" opět plní diskusi špínou ... No, jo, no ... Slov podpory si velice vážím a děkuji za všechny normální a věcné komentáře.

12 6
možnosti

Mozna byste si mel nejprve nastudovat zakony a nepoucovat tady lepsolidne, ze Hamacek je spina. Pokud Vam zakon vadi, prosazujete zruseni prislusneho paragrafu a neutocte na lidi, ze se hodlaji podle zakona ridit.

7 3
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik