Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já se přidám , co můžeme chtít a proč se divíme ,když je toto :

stránky PČR :

Příklad: Nastupující policista bez praxe nebo do 3 let praxe, se středním vzděláním s maturitou pobírá hrubý služební příjem od 25 720 Kč přičemž průměrný plat příslušníků Policie České republiky v roce 2019 byl 47 423 Kč.

takže 3 roky bere policista 25720 ... a za to třeba v Praze bydlet ???? S nájmy jaké tam jsou nebo mít rodinu?????

Minulý týden jsem projížděla Prahou, na Smíchově probíhal nábor . Ale , když se kouknu na toto uvědomím si , že jsem právě ten den slyšela, že řidič autobusu má v Praze 45 tisíc čistého , tak asi budou mít problém, na to, aby někdo nastoupil musí mít maturitu a také podstoupit fyzické a psychologické testy, takže výběr... kolik jich projde ????, jak dlouho trvá, než má za sebou všechno co je potřeba ???? . Policie a vojáci byli ti , kteří měli vždycky nejvíc peněz... Není to vše jen o penězích, ale mladé , zdravé, schopné tam jinak asi nedostanou. ... Jinak moc hezký článek

2 0
možnosti
Foto

P50e58t44r 25H97a19n11n39i92g

29. 1. 2020 13:48

Velice zasvěcený článek. Kde jsou všichni diskutéři? Ti, jejichž sestava je vždy pod články, které by se daly označit jako hraniční s politickou korektností? Co zde diskutují z toho jediného ideologicky správného hlediska? Je to příliš jasné, odborné, nelze nic namítat. Chválit se bohužel může politicky naprosto korektní pisatel, tak proto zde ticho po pěšině.

2 1
možnosti
BV

"Ticho po pěšině" je zde proto, protože ten článek "nemá ani hlavu ani patu". K takovému blábolu se opravdu nedá nic moc co napsat. A zdá se, že i vaši osvědčení resp. obvyklí příznivci také "mlčí jako zařezaní" - takže opět jste se "střelil do vlastní nohy", pane Hannigu. (A jen ještě podotýkám, že vzhledem k tomu, že více než 40 hodin po zveřejnění blogu se zde objevily pouhé dva příspěvky včetně toho vašeho, pokud se zde začnou nějakým "zázrakem" najednou objevovat nové příspěvky, přestože blog není zrovna nejčerstvější, bude zřejmé, že jste sem opět nahnal svou klaku, jak míváte při propagaci svých blogů nebo blogů vašich stranických kolegů ve zvyku - tak bych vám doporučoval to nedělat.) Takže jste se tímto nesmyslným příspěvkem evidentně opět "střelil do vlastní nohy", pane Hannigu - tak co kdybyste místo jízlivých nesmyslných prohlášení směrem k vašim odpůrcům raději přestal ignorovat konkrétní námitky, které se vůči vám a vašim politickým spojencům objevují pod vašimi blogy a postavil se k nim konečně čelem? Nebylo by to lepší, než psát nesmyslné příspěvky pod nesmyslným blogem? Předem děkuji, že si to vezmete k srdci a přeji hezký den.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik