Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a30n 65R26i37c76h26t30e71r

22. 10. 2018 8:36

Hezký blog... jen mám takový pocit, že panu Oplovi uniklo, že už je jaksi po volbách... tak zase příště;-)

(každopádně p. Hannigovi prokazujete poněkud medvědí službu, obávám se)

1 0
možnosti
LH

Informační tabu kolem Tomáše Ortela bylo prolomeno. A nejvíce řvou ti "jako demokraté", kteří v jiných případech bojují za svobodu. Tady jim však svoboda slova a názoru více nežli vadí. Prostě se s tím smiřte vážení, že jsou tu i jiní lidé, kteří mají jiný pohled na svět kolem sebe a poslouchají i někoho jiného nežli Kluse. Můžete jim třeba říkat náckové, oni už si zvykli, ale na omezování svobody si zvyknout nechtějí. A ani se nesmíří s tím, kam jsou násilím směřováni. Třeba do organizace, která platí teroristy za provádění teroristických útoků.

2 3
možnosti
JZ

Projeďte si diskuzi. ;-)

"A nejvíce řvou ti "jako demokraté", kteří v jiných případech bojují za svobodu. Tady jim však svoboda slova a názoru více nežli vadí."

Všimněte si, že jsou to především pánové Opl a Hannig, kdo má strašný problém smířit se s tím, že jsou tu i jiní lidé, kteří mají jiný pohled na svět kolem sebe.

3 0
možnosti
MS

tvl....to je masakr. Ortel s Hannigem v jednom pořadu... to je bizár. A Barrandov k tomu. Dívat se na to musí jen největší masochista nebo někdo fakt úplně jinej....:-P

6 1
možnosti
Foto

P44e21t76r 53H22a15n60n37i88g

21. 10. 2018 15:53

Pane Ople, přes 9800 přečtení, vysoká karma přes 48,20 a přesto v diskuzi až na 7 diskutérů kladných (a jedna neutrální - díky za vysvětlení), samí záporní (nepočítal jsem je), přičemž se objevují stále stejná jména. (pod všemi příspěvky, které nevyjadřují nadšení nad EU atd.) Jsou to lidé, kteří mají čas se tímto zabývat, a když jsem se jednoho ptal, co v životě dokázal on, tak neodpověděl. Až se začínám obávat, že to je nějaká placená neziskovka. Samozřejmě starší lidé (jako můj "oblíbenec" BV, mají na to čas), ale mladší, kteří by logicky neměli ztrácet čas, přece nemohou neustále sedět u počítačů a hanět. Vzhledem, že někteří vůbec neznají reálie starší doby, tak jsem oprávněn se domnívat, že jsou mládežníci. Myslím si, že po této zkušenosti už asi také nebudete povolovat diskuze. Ono to totiž nepřispívá k čištění a tříbení názorů na články, ale je to stále jenom Hatefull osobních útoků.

2 5
možnosti
AC

Možná to bude tím, že se za článek nedá udělit záporná karma. A myslím, že by se nad tím redakce iDnes měla zamyslet, protože se dopředu dostávají právě takovéto nesmysly.

Samozřejmě Vaše názorové oponenty nezapomeňte obvinit, že jsou nějakou zlou organizací placení, Soros, ilumináti, židozednáři, EU nebo ultralevičáci. To dodá Vašemu jednání ten správný mediální obraz. Stejný jako má Pitomio. Nebo Putin. Rusové totiž útočí na své oponenty zrovna tímto způsobem. Nikoliv rozumnou a podnětnou diskuzí, ale invektivami. A protože se bojíte dokonce i věcné diskuze na svém vlastním blogu, není divu, že si to slíznete oba tady.

Na závěr podotknu, že Vaše postava je natolik rozporuplná, že nebudete nikdy volitelní lidmi, kteří se o dění ve státě skutečně zajímají. Proč? Píšete na svých stránkách, že jste nekonfliktní. Lež. Píšete, že budete lidi spojovat. Lež ze stejného důvodu. Důkazem budiž tato diskuze. Dále píšete, že prosazujete politiku založenou na dosahování věcí bez negativních emocí a zároveň si dáte do názvu strany Stop migraci a diktátu EU, což už je negativní dost. Váš projev je pak jen třešničkou na dortu. Kamarádíčkování se s A.B.Bartošem je prokázáno přímo na Vašich stránkách. Co to je za člověka, většina lidí ví. Je to obyčejný a prachsprostý odsouzený nácek. A náckům naši republiku normální člověk dát znovu nechce.

Tímto hatefull osobním útokem, který jste si začal, Vám to s okázalostí vracím a přeji hezký zbytek dne. Je víkend, mám volno a jak naložím se svým osobním časem bych si dovolil rozhodnout dle svého názoru. Nebo mi to chcete diktovat? To byste byl jako ona kritizovaná EU;-)

Reagovat můžete, nicméně reakce si vypínám a tak ani nepočítám, že se sem vrátím.

Nebo mě může pan autor smazat, tak, jako to dělá Pitomio. Tomu se totiž říká ta svoboda projevu. Naštěstí většina národa není tak blbá, aby dala moc rukou lidem, jako jste vy dva, nehledě na karmu.

7 2
možnosti
Foto

P92a14v45e81l 97O56p89l

21. 10. 2018 9:31

Moc děkuji všem, kteří vyjádřili karmou podporu mému článku. Myslím, že to je ideální odpověď všem těm, kteří mají stále dokola potřebu psát něco negativního. Hezký den :-)

0 3
možnosti
Foto

J13a74n 72H64o34r42n65í49k

22. 10. 2018 15:07

Tak negativní jste hlavně vy, přečtěte si svůj blog.

4 0
možnosti
VN

Docela jste mne pobavil, pane blogere. Tak dlouho jsem se při čtení nějakého blogu nezasmál. Ale pokud tento svůj blog myslíte vážně , poté mi je vás docela líto.

Jen si kladu otázku, zda by byl pan Hannig stejně úspěšný v pop-music, kdyby zde nevládl 40 let komunistický režim. A zda by se svým velkým hitem "Neposlušné tenisky" dokázal zabodovat i na plně svobodném a konkurenčním hudebním trhu. Jinak ty další bláboly jsou spíše výlevem průměrného penzisty, který vzpomíná na doby, kdy byl ještě mladý , svět mu ležel u nohou a on objevoval hvězdy a byl na vrcholu a všemi respektován. Nyní mu již dochází síly , svět mu u nohou neleží , nerespektuje jej vůbec nikdo a proto vzpomíná na krásné doby minulé, kdy tomu bylo naopak. Se vším všudy.

3 3
možnosti
VN

Ještě mne napadá jedna paralela v souvislosti s panem Hannigem. A sice František Janeček. Oba jsou cca stejně kvalitní autoři, za komunistů se živili tou samou činností a aby mohli dělat to, co dělali , museli být hodně za dobře s tehdejším režimem. Nicméně přešel listopad, oba se ocitli v ústraní. Na rozdíl od pana Hanniga se podařilo panu Janečkovi opět postavit na nohy. A to hodně dobře. Lze říci , že po listopadu se mu daří mnohem lépe než před listopadem. A troufnu si říci, že kdyby se měl někdy vyjádřit pan Janeček ohledně dění v ČR za posledních 30 let, že by to bylo úplně ale úplně o něčem jiném , než vyjádření pana Hanniga.

1 0
možnosti
JP

Realita je jiná, máme nejvyšší životní úroveň, míru svobody a bezpečnost našeho státu v celé naší historii. To vše především díky členství v EU a z toho volným přístupem na velký trh. Ale díky svobodě je hloupost a nenávist stále více slyšet, snad nezvítězí. Všem snílkům o starých komunistických časech a velkém Sovětském svazu doporučuji život v Rusku, Číně nebo Severní Korey.

1 0
možnosti
VN

Ono stačí jet na dovolenou na dva týdny na Kubu. A člověk se vrátí v čase...

1 0
možnosti
AB

A47d76a28m 69B75í88l52e49k

20. 10. 2018 12:49

aaaamen R^ (až na mi voliči :-))

0 1
možnosti
BV

Tak dnes přece jenom ještě jeden můj příspěvek. Přiměl mě k tomu pan Machaček, když kdesi v hloubi vlákna napsal:

>>Máte pravdu, já se nechal ovlivnit doménou klubu skeptiků. Moje chyba. :-(<<

- a já svou odpověď zde vypichuji do prvního příspěvku nového vlákna, protože si dovolím ji trochu více rozvést - a na závěr panu Hannigovi i poděkovat.

Pavel Machaček: >>Máte pravdu, ... Moje chyba.<<

A to je, pane Machačku, přesně ten rozdíl mezi vámi a panem Hannigem. Pan Hannig nikdy nenapsal "Moje chyba", když byl "přistižen v nedbalkách". Ani jednou. A to ho zde v diskusích na iDnes sleduji již delší dobu. A on má tu drzost psát o vás, pane Machačku (resp. i o mně), že vám (resp. nám) "o pravdu opravdu nejde". On, který se zde jen vymlouvá, (v jiné diskusi) maže příspěvky, kde mu naprosto slušně vysvětluji věci, které nechápe (viz "causa jak se počítá karma a Hannig nechápající jak je možné, že článek má přes vysokou karmu i mnoho nesouhlasných diskutujících resp. příspěvků). To je prostě pan Hannig. Člověk bez sebemenší sebereflexe - jak nám tu, řekl bych více než průzračně, zde v diskusi ukázal. Takže - pane Hannigu - děkuji vám za dnešní spolupráci. Lépe jste (tím, jak jste byl argumentačně bezzubý) spolupracovat nemohl. A já víc (než ukázat vašim chytřejším příznivcům, kteří by to celé snad mohli pochopit) také udělat nemohl. Takže ještě jednou, pane Hannigu, DĚKUJI MOC za příkladnou spolupráci.

3 2
možnosti
Foto

Děkuji za porozumění. R^

1 1
možnosti
BV

Argumenty tábora příznivců pana Hanniga resp. Opla jsou opravdu "neprůstřelné".

A tak to je pořád, pane Hannigu. Stěžujete si, že je zde zhruba pět lidí, kteří vám oponují. Vaše ovečky se zde zmůžou pouze na podobná "moudra" - ale u některých svách příspěvků máte pět plusů, jestli jsem si všiml dobře - čili pět odpůrců na pět příznivců. Čili plichta. Argumenty u příznivců ale nulové. Takže jste prohráli kontumačně. Na shledanou, pane Hannigu, už mě vaše argumentační neschopnost dneska fakt nebaví... tak nashle, zas někdy... pá, pá...

0 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4134x
Bez politické příslušnosti.

Emeritní policejní rada

Ředitelství služby cizinecké a pohraniční policie Policejního prezídia ČR

a

Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu služby kriminální policie PČR  

 

Seznam rubrik